Reklama

Reklama

The Possession of Michael King

Trailer

Obsahy(1)

Michael King (Shane Johnson) neverí ani v Boha, ani v diabla. Po nečakanej smrti svojej manželky sa však rozhodne nakrútiť film o hľadaní nadprirodzených síl prostredníctvom experimentu, v ktorom sa sám stane pokusným králikom. Povolí preto démonológom, vyvolávačom mŕtvych a ďalším praktikom okultných síl vyskúšať na ňom ich najtemnejšie a najsilnejšie kúzla a rituály. Je presvedčený, že všetci zlyhajú a on tak raz a navždy dokáže, že náboženstvo, spiritualizmus a nadprirodzeno nie sú ničím iným než mýtom. Stane sa však čosi, čo neočakával, a kontrolu nad jeho telom prevezme temná a desivá sila. Sila, ktorá ho už nikdy neplánuje pustiť zo svojho zajatia. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mockumentární found footage. Už to samo o sobě ve mě nevyvolávalo zrovna velká očekávání, ale světe div se, ono to nedopadlo zase tak zle. nejspíš to bylo i tím, že všechno bylo přehledné, kamera nezrnila a nekmitala a některé pasáže měly i klasický formát. A, což je v tomto subžánru novinka, tu byl opravdický herec, který opravdicky hrál. A vůbec ne špatně. Jako debut hodnotím Kinga kladně a Davida Junga si budu do budoucna určitě všímat. 60% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

The Possession of Michael King přináší další z mnoha příběhů o posedlosti. Tentokrát nabízí silný herecký základ v podobě Shanea Johnsona, který je ve své roli opravdu výborný a přesvědčivý. Několikrát jsem i slušně nadskočila při klasických lekačkách. Co se týče příběhu a nějakého toho strašení, v podstatě zde nenarazíme na žádného viditelného démona, či ducha. Všechno si to na bedra nakládá Michael King, osobně. Veškerá démonická aktivita jde tak vidět pouze v jeho očích a činech. Snímek rychle uběhl a já měla dojem, že jsem viděla docela slušný horor. Potěšila mě i přítomnost Tomase Arany, jehož jsem prvně poznala v italské Svatyni a je škoda, že herci jako on jsou prostě navždy "odsouzeni" ke ztvárňování vedlejších rolí. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Letošní slibovaná porce ''nadupaných'' hororů dopadla silně pod očekávání.Slušná Annabelle měla být jasným letošním hitem a jen díky schodě náhod je to spíš ucházející žánrovka, kterou člověk lehce nadhodnotí díky té děsivé scéně ve sklepě.Jessabelle je zase obyčejný dvd horor, který vykrádá úplně všechny a všechno a v kině nemá co pohledávat.Další slibovaný nářez měla být Ouija a to zatím vypadá taky na pěknej průser (zatím jen z recenzí, sám jsem neviděl) takže letošní kino horory zatím samé zklamání.Díky bohu, že americká produkce letos vyprodukovala solidní řádku hororů, které se mimo Usa do kin nedostaly.Jedním z nich je i posednutí Míši Kinga (nesnáším tyhle hloupý názvy se jménem, co vám hovno řekne) Atmosféru to má jako prase, výtečný lekačky (nepamatuju si, kdy naposled jsem se u hororu tak cukal) hlavní herec předvedl famózní herecký koncert a vůbec to celé vizualně i technicky je naprosto výtečný.Nenápadný film, který překvapil v mnoha ohledech a stal se bez debat hororovým překvapením roku, bohužel zdejší složení polomozků nedovolí těmto nadějným filmům větší hodnocení, než je ubohých 54%.Objektivní kvalita na solidních 70% a kdyby byl konec trochu odvážnější a né zase o ničem a bez momentu nějakého překvapení, dal bych možná i 5*, bohužel ale konec byl nedotaženej a vzal hodně sympatií, přesto ucházející žánrovka, která své letošní kino bráchy strčí do kapsy všema deseti.70%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Possession of Michael King“ není skvělý film, není to ani úchvatný horor, ale to, jak je provedený, z něj v rámci found footasge žánru dělá nadprůměr. Jsou zde scény, které vás mohou vyděsit, ale spíše zde jsou scény, které vás zhnusí, ale i tímhle způsobem může horor fungovat. Jak jsem k found footage skeptický, tak tohle je jeden z těch zářných příkladů, že sem tam to jde ještě jinak a trochu novátorsky. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

film na úrovni projektu střední školy, herectví hlavní postavy na urovni TV Prima.. nuda, sice solidní pokus o lekačky, ale srandovní průběh je opravdu nehororový. Mike blazní a blouznní , stěžuje si na to, že není při smyslech, zajímavé ale, že kdykoliv si umi pustit kameru a streamovat svoje pocity svým odběratelům na YT. opravdu slabý, nic neříkající horor sice s poctivým záměrem, ale nulovým výsledkem a strašidelným herectvím (i strašidelnou logikou) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama