Reklama

Reklama

Nezkrotná Angelika

  • Československo Nezkrotná Angelika (více)
TV spot

Obsahy(1)

Angelika opouští dvůr a Francii, aby našla svého manžela, hraběte de Peyrac. U Středozemního moře vstupuje na palubu královské galéry, jíž velí u dvora oblíbený vévoda de Vivonne, bratr královy favoritky, Mme de Montespan. Poté, co je galéra napadena piráty, Angelika se vrhá přes palubu. Netuší, že velitel pirátské lodi – obávaný Rescator – je Jeoffrey de Peyrac, kterého hledá… Před utonutím ji zachrání až pirátská loď markýze d’Escrainville, opilce a zatracence, který nenávidí ženy. Svou touhu Angeliku zabít ovládne jen proto, aby ji výhodně prodal na trhu otroků v Candii (Kréta). Kdo ji jednou spatřil, nemůže na ni zapomenout. A to se stává Angelice znovu osudné. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Třetí díl už snad neobsahoval nic jiného než postelové scény, ale ve čtvrtém opět tahle půvabná série nabere dech a nabídne divákovi skvělé dobrodružství na krásném moři s nejlepšími záporáky celé série: piráty a s tradičně výbornou hudbou. Až na ten podivný závěr s vyhořelou lodí mě to opět hrozně bavilo a skvěle jsem si to užil. Říkejte si co chcete, ale tahle série je prostě skvělá. Pro mě má neúvěřitelné kouzlo, takže naprosto kašlu na hodnocení, dávám 5 hvězdiček a doufám, že závěrečný díl si takovou kvalitu udrží taky. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

A tady už se tvůrci definitivně vydali vlastní cestou. Je z toho strašná slátanina, co si budeme povídat. Angelika je zde vykreslena jako větší mrcha než obvykle a hloupostí je tu víc než dost. Jedné, co to zde pozvedá (je jako obvykle) hudba a tentokrát i "bláznivý" Savary - to je prostě sympaťák. Opět chybí mnoho kouzelných scének z knihy (jejíchž pár kapitol je tenhle film - předchozí filmy alespoň v sobě obsahovaly jednu celou knihu). Nějak mi celou dobu nešlo na rozum, co to tam Peyrac vyvádí pod tou vodou. No a ten konec? Už zase jsem byla nucena si říct - tak tohle je na mě moc. Udělat z chudáka Angeliky Mme Golon něco takového, tvůrcům prostě prominout nemohu. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Sám bych se k těmhle filmům nikdy nedostal, takže jen díky jedné holčině jsem to shlédl všechny filmy, nechal si jí poplést svoje vnímání a když pak vztah skončil, tak mi zůstalo pět DVD s Angelikou... Tenhle čtvrtý film je spíše určený ženskému publiku, a to některému, a zase prim hají piráti a hrdá a seriozní Angelika, a pokud by její chování mělo hodně dívek a žen, tak by bylo lépe a světě. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Michéle Mercier, Michéle Mercier a její boky, Michéle Mercier a její dechberoucí ramena, Michéle Mercier a její krásná prsa, Michéle Mercier a její líbezná tvářička a zase ta Michéle Mercier. A tentokrát podle mě nejen Michéle, ale také parádní dobrodružný děj ze Středomoří. Korsika nebo Sardinie, čert to vem! Ale krásné galery, souboje na moři, námořnický život, dražba... Až začínám mít pocit, že je to ještě lepší námořnický snímek než MASTER COMMANDER nebo OSTROV POKLADŮ s Christianem Balem a Charltonem Hestonem. [6392. hodnocení, 108. komentář, 64%] ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina, která může potěšit duchem slabé jedince nebo nedospělé děti. Není to ba ani vtipné či napínavé, je to prostě jen hloupé. Bitva dvou lodí byla jen o něco lepší než dva papírové modely ve vaně. Nádherná byla hláška při dražbě. "Máte vůbec tolik peněz?" Mám tady rovných pět set tisíc. "Přepočítejte to!" Dražitel vnoří ruku do truhlice se zlatáky. "Ano, souhlasí." ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Scéna s "candijskými kočkami", které v jedné ze scén napadají Angeliku (Michele Mercier), byla točena následovně. Kolem nohou se jí potuluje mnoho živých koček, když však na Angeliku (Michele Mercier) kočky "skáčou", byly použity kočky vycpané, přičemž místo drápků měly modely rybářské háčky, aby se udržely na šatech. Herečka pak měla škrábance po celém těle. (fiLLthe3DD)
  • V roku 1967 sa film premietal pod názvom Angelika a sultán. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama