Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Asterix až v Římě se diví, jak jsou ti Římani divný. Docela strašidelný díl, který mě nejvíc děsil v obraze se záplavymi a Idefixovo "roadmovie" po římských kanálech. Opět plný podivínských nápadů a parodiií na burokracii "zkostnatělho impéria - říše chcete-li". A zvětšující se včela a homo vrátný do lázní nemají chybu... stejně jako - "To není zelený debil. Je to imbecil..." ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele

"Asterixi, jsou tohle přátelé? Já už tomu vážně nerozumím... Doma to byli nepřátelé, v Africe přátelé, to abych se na to zeptal Julka!" anebo... A: What he says? B: Co říká? A: What he says? B: Co říká? C: Já myslet, že on se ptát, co vy říkat! anebo... A: Obelixi, kolikrát jsem ti říkal ať neničíš ten les!? B: Jakéj les? Vždyť je tu jen saméj pitoméj strom! Nejlepší animák, co znám. Ty hlášky! Radost poslouchat:-) 10/10 ()

Reklama

Madluska 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy - a to ještě pořád hodně mhouřím obě oči! Nezabrala ani nostalgie dávných dětských let, kdy byli galští bojovníci mí hrdinové... Holt, časy se mění a vkus nejinak. Aspoň bych ale ráda zdůraznila, že pár vtipných scén se ve filmu přece jen našlo - třeba úprava římského kolosea nebo český dabing (pozor možný SPOILER nebo přinejmenším znechucující poznámka: Asterixe dabuje Vinnetou, Obelixe mutující Marge Simpsonová, hrdinného Tragikomixe Princ ze Tří oříšků, Falbalu zas Anička z Ulice...). Navíc tahle kreslená verze dalece předčí ty dle mého soudu trapné hrané pokusy. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jednoducho paráda. Asterix s Obelixom v najlepšej forme na záchrannej výprave za Falbalou obcestujú pol sveta a veľa ľudí pritom príde k úrazu. Priznávam, že filmy o Asterixovi originalitou nehýria, ale zato sú úžasne vtipné a roztomilé. V tomto diely mi vadil len trochu odfláknutý záver, inak si zaslúži absolutórium. 9/10 ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ale no jo, no... už jsem se nějak nedovedl dost oprostit od svého dospělého a vnímal jsem to asi dost normálníma (a trochu snad i kritickýma) očima... samozřejmě se tu a tam vyskytne univerzálně humorná scéna, ale většina z nich sází na fackovací vtipy a la šimon a matouš... být mi o dvacet míň, asi jsem z toho odvařenej, ale dnes se mi hlavně sbíhaly sliny na ty odvařený divočáky. 60% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Příběh filmu je kombinací komiksů "Asterix legionářem" a "Asterix gladiátorem". (Czernozub)
  • Finále snímku se odehrává v římském Koloseu, které však v Cézarových dobách ještě nestálo. (L_O_U_S)
  • Scéna závodů vozatajů paroduje stejnou scénu z filmu Ben Hur (1959). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama