Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Klasická Astérixovka a nutno dodať, že jedna z tých najlepších. Astérixovkám dať menej ako 3x* nemôžem, veď som predsa fanúšik (komiksom sa naozaj kreslene filmy nevyrovnajú, ale aj tak si myslím, že sú skvelé). A ako som už spomenul Astérix a prekvapenie pre Cézara je jedna z tých najlepších, takže dávam hviezdičiek štyri. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V tejto časti sa známi, galskí hrdinovia Asterix a Obelix vyberú oslobodiť krásnu Falbalu, neter ich náčeľníka, z rímskeho zajatia. Budú musieť vstúpiť do Legií, dostanú sa až do srdca ríše, do Ríma, podstúpia gladiatorský výcvik, stretnú sa s Cézarom a zdemolujú Koloseum. Pohodový, rodinný, animovaný film. Klasika z Francie. **** ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Tento díl Asterixe mě pobavil zatím nejvíc. Je totiž opravdu vtipný. Pro mne je to další důkaz, že dobrému kreslenému filmu nesahá digitální film ani po kontníky. Všechny figurky jsou zde nádherně rozanimovány, opravdová pastva pro oči. Nemůžu taky nezmínit, že tento díl je jako jediný opatřen důstojným českým dabingem. Stará zlatá česká dabingová škola. To v Asterixovi v Británii je vidět, jak dokáže odfláklý dabing zprznit celý film. ()

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií co jsem měl možnost vidět. Díky skvělému dabingu je tento film plný nezapomenutelných hlašek. Parádní animace (už jen pohyby některých postaviček dokáží rozesmát) a místy téměř velkofilmová hudba jen umocňují fakt, že se k tomuhle filmu budu pravidelně vracet do konce života :-)) ()

SantaKlaus 

všechny recenze uživatele

pro me nejlepsi dil ... Setnik: eehm jak to vypada hlidko vsechno v poradku ? Hlidka: ano Zedniku vsude je mrtvo ! Setnik: hlavne ze sou klidni . Vojak: Fajn idealni cas k utoku prekvapime je a znicime! Du svolat chlapy ! Setnik: Hej pockej chvilku ! jsi tady novy?!?! Vojak: Dorazil jsem s posledni kohortou ! Setnik: TAK SI ZAPIS ZA USI ZE NA GALY NIKDY NEBUDES UTOCIT ROZUMIS DEBILE JEDEN ZELENEJ !!! Podivej se ... ze vsech ze vsech Caesarovych provincii je galie nejvzpurnejsi a ze vsech galskych vesnic je tahle ta nejnebezpecnejsi nikdy tam nelez kretene, jsou to krvelacne bestie, odporne prisery, barbari a divosi lumpove surovci a bezcitny hovada ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Finále snímku se odehrává v římském Koloseu, které však v Cézarových dobách ještě nestálo. (L_O_U_S)
  • Příběh filmu je kombinací komiksů "Asterix legionářem" a "Asterix gladiátorem". (Czernozub)
  • Římská provincie Afrika (Africa Proconsularis), ve které se odehrává část příběhu, byla vytvořena v roce 146 před Kristem po zničení Kartága v Třetí punské válce a rozkládala se především na území dnešního Tuniska. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama