Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydra se začal mstít Edovi za jeho petici. Eda se ale nevzdává. A když se dozví, že si jeho Johana chce vzít za muže Vydrova syna, rázně se proti tomu postaví. Do Prahy přijíždí sjednat pořádek Sikorský, druhý muž Sladkovodní aliance. A nečekaně podpoří Edovu petici pro coming out vodníků. Aniž to tušíme, žijí mezi námi. Není to pohádka – je to realita a čistá pravda. Premiéra třináctidílného komediálního seriálu o vodnících, podvodnících a věcech mezi nebem a dnem. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Anianna 

všechny recenze uživatele

Průměrný díl. Pobavila mě Bára Poláková. Asi bych si nevzpomněla na jinou českou herečku, která tak dokonale umí zahrát blbku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát byl děj o šupinu lepší než v předchozí epizodě, ale ani tak to nebyla žádná sláva, Seriál měl v prvních čtyřech epizodách nejen mnohem lepší tempo, ale hlavně docházelo mnohem častěji k humoru, ten je s přibývajícími díly stále vzácnější ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Žádám Vás o ruku Vaší dcery Johany. Slibuji, že ji budu ochraňovat a udržovat vlhkou a chladnou a to i v časech suchých a horkých." Tak tomu říkám žádost o ruku, i když v tomto případě poněkud předčasnou. Jinak mi tento díl nepřinesl moc zábavy, ale zajímavostmi se nešetřilo. Do politické hry totiž vstupuje Sladkovodní aliance i Církev, Edovo a Vydrovo tajemství zvolna vyplouvá nad hladinu Vltavy a přátelský rozhovor lovkyně Jaré s loveným Laušmanem nabízí zajímavé možnosti dalšího vývoje. Nemusí pršet ... stačí když kape. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě jsou zmíněni agenti Mulder a Scullyová ze seriálu Akta X (od r. 1993). (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno