Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 5

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Videa (37)

Trailer 5

Recenze (1 514)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejzbytečnější, nejhorší a nejnudnější SW film v historii lidstva ? Bohužel ano ... zase na druhou stranu palec nahoru za trailerovou kampaň, která ani přinejmenším nelhala v tom, že máme čekat komorní přístup plný klišoidních dialogů, strašně prázdných scén a nulovou akci. Dobře, nulovou úplně ne, ale za první hodinu a půl, čekejte 2 mini akční scény, na které si stejně nebudete pamatovat ....a to se týče bohužel i závěrečné "epické" akce, kde po většinu času vidíte 5 postaviček v jednom záběru, které se kydlí s 5 cgi postavičkama v dalším ... anebo flotilu těžce CGI lodiček, jak po sobě velice nezáživně pálí. Nepomáhá tomu ani unylý OST plný nezáživných melodií. Tohle fakt ne, scénář, který staví na jedné blbosti, kterou by ve filmu stačilo okecat v maximálně 5 minutách, je vyplněn stereotypem a žádnými zvraty ... tedy pokud za zvraty nepočítáte to, co se děje v každém druhém filmu (jakéhokoliv žánru). A málem bych zapomněl na nejhnusnější CGI tlamu od dob Tron: Legacy ... fakt gratuluji k nejzbytečnějšímu (ano opakuju se, ale tohle fakt byla nuda k posrání) hnoji v dějinách kinematografie. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je zase bída. Je to sice na jednu stranu o málo lepší, než-li pokračování Star Wars, (což samo osobě je dost smutný) ale jinak nic víc. Z tohohle filmu vůbec neplyne, že jde o Hvězdný války. Odmyslím-li si ty lodě, nějaké ty kolny a názvy planet, bez problému by to mohl být jakýkoliv průměrný Sci-Fi film. Kam se sakra poděl Darth Vader ?! Proč se ve filmu k čertu neangažoval mnohem víc? Může se zjevovat jako hologram. Může klidně a bez problému se z hyperprostoru přesouvat během pár minut, tak proč tam k*rva byl jen ke konci a ještě navíc jen pár minut? Imperiální spolu-vůdce a nedělá pořádný kontroly, při výrobě zbraně hromadného ničení. Tak to je tady gól. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak desne zbytecnej film. Prvni pulka filmu je zbytecne ukecana, navali se na vas tri prdele postav, z nichz 99% jsou naprosto nezajimavy a okamzite zapomenutihodny a urcite to neni jen vinou dost vlaznejch hereckejch vykonu. K tomu misty lehce stupidni, misty nesmyslnej a misty spis jen smesnej scenar. Zachranuje to jen ikonicka hudba, vybrouseny triky a uzasna kamera. Druha pulka uz je nastesti lepsi a vicemene dovali to, co clovek cekal, tedy nekomprosmisni akci, kde se vesele umira. Ne ze by to bylo neco vylozene kulervouciho nebo nejak extra napinavyho, proste tu chybi minimalne ty laserovy mece, ale po vlazny prvni pulce rozhodne kvalitativni posun. Konec filmu je vicemene jasnej, bal jsem se, aby tvurci neudelali nejakou kravovinu pro zachovani hlavnich postav, ale nastesti ne. No a pak prijde uplnej zaver filmu, abych moc nespoileroval, je to vlastne jen jedna akce na chodbe, ale je to takovej narez, ze bejt v tomhle duchu celej film, asi zbiram koule ze zeme jeste ted. Nicmene 2 masakralni minuty bohuzel v souctu nevytahnou film na vic nez lepsi 3*, pro me asi jedinej SW film, kterej nepotrebuju videt znovu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Co se Star Wars mytologie a světa týče, tak se mi Rogue One líbilo více, než Force Awakens. Je fajn vrátit se do známého světa, který je utlačovaný starým dobrým Impériem a ne nějakým Prvním Řádem. Fakt oceňuji a hodně mě překvapilo, že rebelové tu nejsou jen báječní muži v X-wingách, ale ukazuje se i jejich stinná stránka a jedna z hlavních postav dokonce odpráskne nevinnýho. Felicity Jones je kapitola sama pro sebe. Byla báječná a věřil jsem jí vše. Potěšil mne i scénář, který nebyl vůbec špatně vymyšlen a docela jsem žasnul nad digitálnímy kouzly, která umožnila prohánět se po plátně zesnulému Peteru Cushingovi. I když bylo vidět, že s ním není něco úplně v pořádku. Ben Mendelsohn byl důstojný záporák takže jedinné co bych vytkl je možná přílišná délka. Finální bitka mohla být kratší. Každopádně výborné rozvinutí Star Wars univerza a už teď se více těším na další spin off, než na regulérní epizodu. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Očkem jsem jen nepatrně zavadila o první větu Toma_Lachtaního komentáře a musím s ním jednoznačně souhlasit. Srdce mé zaplesalo v posledních minutách filmu nad zvukem, který lze spojit jen s jediným ... se světelným mečem a s jeho majitelem! Napadlo mě, jestli nejsem tak trochu magor, když se ve svých letech tetelím nad takovou MALIČKOSTÍ, ale co už. Tak, co na tohle říct ... vizuální paráda! Napínavé dobrodružství nesourodé, avšak báječné party, které nezničilo žádné slabé nebo hluché místo či milostná zápletka. Od začátku to jelo jak namydlený blesk a ústa jsem měla patrně otevřená celou dobu neb napínavá akce, gigantická meziplanetární válka, se střídala s vkusným humorem a s hláškami, které mě dostávaly do mých artrotických kolen ... No řeknu vám, že není mnoho filmů, u kterých jsem si řekla, že bych je chtěla vidět v kině znovu. Nicméně přesto všechno se cítím smutně a zklamaně nad pro mě zásadním obratem. Čekala jsem, že to dopadne jinak, ale to je jen můj problém. ()

Galerie (233)

Zajímavosti (73)

  • X-Wing a jeho pilot s volacím znakem Red Five (hraje ho kaskadér David Forman) je při Bitvě o Scarif zničen. Je to nenápadný, ale podstatný odkaz na film Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977), kde tento volací znak poté získá a používá Luke Skywalker (Mark Hamill) v Bitvě o Yavin 4. (Sidarius)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 200 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ve filmu se na okamžik mihnou také roboti R2-D2 (Jimmy Vee) a C-3PO (Anthony Daniels). Jedná se o jediné dvě postavy, které se objevily ve všech dosud natočených filmech ze světa Star Wars. (rudicz)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama