Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními "hrdiny" tohoto snímku jsou dva pubertální hoši, kteří tráví svůj volný čas čicháním ředidla nebo lovem koček, které pak prodávají do čínské restaurace. Jejich mentální schopnosti jsou na hranici svéprávnosti a totéž lze říci i o ostatních figurkách, které se filmem mihnou. Dlužno podotknout, že některé jsou na tom i hůře. Celým příběhem nás, jako červená nit, provází špinavý chlapec v trenýrkách s růžovou maskou zajíčka, který mlčí nebo kouří. (mutace)

(více)

Recenze (157)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Artová dráma s výpovednou hodnotou, avšak natočená veľmi nepríjemným, depresívnym, skoro až nestráviteľným spôsobom. Chápem vysoké hodnotenia (min. Cinema 100%), ale film pre mňa to nie je. V rámci Korineových scenárov (témou aj spracovaním) rozhodne bližšie ku Ken Parkovi, ako ku Kids. Kto to berie ako odporúčanie, bude nadšený. ()

pabulator 

všechny recenze uživatele

Tak to byl teda výkvět americké společnosti všichni zúčastnění snad soutěžili o to kdo se vám bude hnusit víc.Sonda do života těchto lidí s inteligencí žluklé majonézy a chováním řeznického psa po transplantaci mozku byla vskutku odpudivá.Máte- li v oblibě deformace jak psychické tak fyzické a spoustu kočkování tak si příjdete zajisté na své, v opačném případě ochraňujte svou citlivou dušičku od téhle bizardní mozaiky a radši se jí vyhněte obloukem než ve vás vyvolá bouři nevole.Jedna blýskavá za kozičky Chloë Sevigny a vcelku poslouchatelný soundtrack. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Návštěva městečka plnýho zvláštních postaviček a podivných kreatůr. Nábor na herce probíhal asi v nějakým obludáriu (takový ksichty se jen tak nevidí). Film netvoří souvislý děj, ale spíš sled více či méně bizardních scén a situací. Někdy k pousmání, někdy k zamyšlení, někdy hodně smutný, někdy zvrácený, někdy ..... Mě osobně film nenudil. Spíš naopak. Utekl jako voda. Navíc perfektní kamera a výběr skladeb, který zazněly ve filmu byl taky very good. ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Krásný příklad toho, jak se dá za no budget natočit skvělej film. Koukám, že hodně lidí si ho nedokáže vyložit a prská, že to byla nuda o ničem. Mě jednotlivé scénky bavily. Dobrej nahled do života postav, které se jen flákaj, vymýšlí kraviny, loví kočky a čichaj lepidlo, protože reálně nemají co na práci. Je to sociologicky štiplavé i autorsky výrazné. Slabé to není, ale není to ani natolik silné, protože montáž scén neměla výrazněji protlačovaný motiv nebo příběhový oblouk. Opravdu to nikam nesměřuje, což je ale příznačné k tomu, o čem film vypovídá. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Idylický zapadákov se spoustou bizarních figurek dokáže možná občas nudit, převážnou část filmu jsem se ale dokonale bavil nad jejich nicneděláním a zabíjením času. Absolutně vyniká rachitická figura Jacoba Reynoldse, obzvlášť když zdokonaluje za rytmu Madonny svoje tělo či se pečlivě stará o svou hygienu : ) Hodina a půl, kterou jsem si báječně užil a u které se tak úžasně nicnedělá, ovšem rozhodně neztrácí čas. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • Keď sa dvaja chlapci (Nick Sutton a Jacob Reynolds) vkrádajú do domu, v jednej izbe si môžeme na stene všimnúť plagát skupiny Iron Maiden. Ide o ich v poradí 8. štúdiový album s názvom "No Prayer for the Dying". (TomX2)
  • Ve scéně, kdy dva chlapci v kovbojských převlecích rozbíjejí věci na skládce, rozbijí také okno u auta. V dalším záběru je však okno v pořádku. (moukey)
  • Nakrúcanie trvalo 20 dní a pracovalo sa s rozpočtom 1.3 mil..$. (classic)

Reklama

Reklama