Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 5

Recenze (303)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to nijak skvělý animák, nemá vyloženě originální příběh, ale prostě si nemůžu pomoct, Alec Baldwin, i když jen namluvením, byl v hlavní role skvělý a jeho mimi šéf je prostě skvělá postava. Ostatní už je takové celkem obyčejné, ale on to díky svému smyslu pro humor a načasování skvěle táhne. A jo, humor je zde dobrý. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Navzdory lehké infantilnosti námětu a neatraktivitě trailerů se tvůrcům povedlo stvořit velice příjemnou a zábavnou podívanou, která si na vlně filmových odkazů a neskrývaného parodování hollywoodských vyprávěcích postupů rozhodně dokáže své příznivce mezi dětmi i dospělými najít. Více zde ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Oddychová animovaná komedie o dospěláckém miminu co se snaží spasit svět mimin před zlými domácími mazlíčky. Dabing moc fajn, hlavně Alec Baldwin si "Bejby šéfa" dává levou zadní. Příběh je taková tuctovka a jen prvek "BybyCorpu" tomu dává trochu svěžesti. Každopádně gagů je dost, vtipů už méně, ale i tak to celou dobu baví. Ale jak píši - je to oddychová záležitost, kouknout, zasmát se, pustit z hlavy. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo to barevné, bláznivé a chvilkami roztomilé. Nápad s přidělováním miminek do rodin nebo do kanceláří byl výborný. Pár dalších vychytávek taky stálo za to. Malá děcka budou jistě z filmu nadšená. Jako není to v žádném případě špatné, ale jak si jsem očekávala něco mnohem víc a toho se mi nedostalo. Dát si to jako jednohubku, když bude venku vyloženě hnusně a depresivně a bude pršet od rána do večera. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá smršť vypilovaných gagů, která je úhledně zabalená do slušivé animace s mizivým množstvím hluchých míst. A byť je základní premisa celého snímku jasná už na první pohled, po slušně vysoustružených scénách to The Boss Baby rádi odpustíte, jelikož "Mimi Šéf" v podání Aleca Baldwina je neskutečný bourák! „Now let's see if you can listen. Give me a double espresso and find a place around here with good sushi, I KILL for a spicy tuna roll right about now.“ ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)
  • Scéna, ve které na Tima a Mimi šéfa spadne klec, je přímo inspirovaná starou deskovou hrou „Mouse Trap“, která vyšla již v roce 1963. (T-enter)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama