Reklama

Reklama

Wolf Warriors

  • Čína Wolf Warrior (více)
Trailer

Obsahy(1)

Leng Feng (Jacky Wu) během zátahu na drogový gang i proti zákazu nadřízeného riskantně zastřelí jednoho zločince a díky tomu je přiřazen k elitnímu vojenskému oddílu Wolf Warriors. Tento oddíl se záhy vydává na vojenské cvičení, během kterého je ovšem napaden cizí reálně ozbrojenou jednotkou, která si sem přišla vyrovnat účty za předchozí protidrogový zátah a zároveň i vyzkoušet tajnou zbraň. (Tamten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Asi si za pár týdnů stěží vzpomenu, že jsem Wolf Warriors viděl, avšak pár slušných momentů by se našlo. Wu Jing je super sympaťák, tím jsem si jistý, jakože tohle je anakonda. Scéna s likvidací snipera mi utkvěla víc než závěrečný duel na nože. Tam sice sviští břitvy a podrážky bot trefují spánkové kosti, ale působí to na mě jako krátké oťukávání, jinak by musela první rána nožem rozpárala tomu druhému břicho. Popis děje by se vešel na poštovní známku typu A, občas to má spád, občas pozornosti pád, digitální vlci zhnusení budí a zpomalovačky jednoduše nudí. Malinké navnazení před Close Range. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Čínská lidová osvobozenecká armáda poručí větru, dešti, vole! Jako fakt tam v jedné scéně generál nařizuje déšť. Naprosto nekompromisní armádní agitka, která je o míle debilnější než si člověk dokáže představit. A v tom je celkem i ta zábava. Maj ten svůj komunismus rádi, a maj tam VŠECHNO nejlepší, největší a nejhezčí. Tak se do nich, kur-a, nes-rte, nebo vás rozjebou jak Jacky Wu. :-) ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu jsem hodně zklamaný. Cvičení čínských vojáků, ani honění se žoldáky mě vůbec nebavilo. Začátek filmu je slušný, ale pak se to nějak táhne. Jacky Wu ani Scott Adkins zde nemají žádný prostor pro svoje kousky a to co je v traileru, to je asi tak celé co ve filmu předvedou. Za mě 30%. :( ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatný akční válečný film. Jeho plusem je, že téměř pořád udržuje diváka v pozornosti. Stále se něco děje, akce je dost a místy je i docela drsná. Jenom škoda, že film je takovou velkou ódou na hrdinnou Čínskou lidovou armádu. Ano skutečně, bohužel ta propaganda z toho sálá na každém kroku, takže podobně jako Amíci zvládají své big fucking heroes, tak i Čína má své správné chlapce kteří položí svůj život za vlast a stranu. Jinak kdo se těší na Adkinse, tak bude asi lehce zklamán, jednak to není extra velká role, herecky je to u něj takový standart a co se soubojů týče, tak se představí ve dvou který nejsou sice úplně špatný, ale ani se nejedná o nějakej velkej zázrak. Takže kouknout se na to určitě dá, má to svoje momenty, ale i již zmíněný chyby který to bohužel sráží celkově do průměru.50% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Akože dajte mi pár nadšencov airsoftu, zopár eur, les, tank a helikoptéru a natočím to aj ja. Príbehovo to bolo vyprahnuté asi ako Domaša po tomto lete, preto som sa spoliehal, že aspoň tá akcia bude fajn. Na jednej strane stojí elitné bojové zoskúpenie Vlčí bojovníci, najlepší vojaci čínskej armády v počte 5 kusov. Kryje im chrbát zopár rákosníkov z radov Čínskej armády a proti nim žoldnieri pod vedením Adkinsa v počte asi tiež tak 5 - 6 ľudí. A vyzeralo to tak, že si to tí herci platili sami. Behali po lese, neustále prestrelky, výbuchy mín, sniper skoro roztavil hlaveň a rákosníkov nie a nie ubudnúť. Čiže z toho pohľadu pozeratelné. Malo to aj zopár fajn momentov, záverečný súboj a kop s výskokom Wua som si musel dať dvakrát. Ale na môj vkus Adkins veľmi málo nohu podvíhal a opäť bol za zlého a musel samozrejme zomrieť. Keby to zobral do rúk priemerný B-čkoví režisér takýchto akčných filmov, možno by z toho vyžmýkal aj niečo viac. Čiže zatial sa Scottovi veľmi v tej Číne nedarí. Preto poprosím, rýchlo mu namaľujte tetovania, zavrite ho do väzenia a dajte mu poriadnych súperov. 2 z 5 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Akčního režiséra na filmu dělal Nicky Li, v titulcích uvedený jako Li Zhongzhi. (Rominator)
  • Wu Jing (Jacky Wu) ve filmu používá L85A2, jedná se o čínský prototyp útočné pušky. Tento typ zbraně používá pouze a jenom Čínská lidová osvobozenecká armáda. (Yoshitsune)

Reklama

Reklama