Reklama

Reklama

Wolf Warriors

  • Čína Wolf Warrior (více)
Trailer

Obsahy(1)

Leng Feng (Jacky Wu) během zátahu na drogový gang i proti zákazu nadřízeného riskantně zastřelí jednoho zločince a díky tomu je přiřazen k elitnímu vojenskému oddílu Wolf Warriors. Tento oddíl se záhy vydává na vojenské cvičení, během kterého je ovšem napaden cizí reálně ozbrojenou jednotkou, která si sem přišla vyrovnat účty za předchozí protidrogový zátah a zároveň i vyzkoušet tajnou zbraň. (Tamten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatný akční válečný film. Jeho plusem je, že téměř pořád udržuje diváka v pozornosti. Stále se něco děje, akce je dost a místy je i docela drsná. Jenom škoda, že film je takovou velkou ódou na hrdinnou Čínskou lidovou armádu. Ano skutečně, bohužel ta propaganda z toho sálá na každém kroku, takže podobně jako Amíci zvládají své big fucking heroes, tak i Čína má své správné chlapce kteří položí svůj život za vlast a stranu. Jinak kdo se těší na Adkinse, tak bude asi lehce zklamán, jednak to není extra velká role, herecky je to u něj takový standart a co se soubojů týče, tak se představí ve dvou který nejsou sice úplně špatný, ale ani se nejedná o nějakej velkej zázrak. Takže kouknout se na to určitě dá, má to svoje momenty, ale i již zmíněný chyby který to bohužel sráží celkově do průměru.50% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu jsem hodně zklamaný. Cvičení čínských vojáků, ani honění se žoldáky mě vůbec nebavilo. Začátek filmu je slušný, ale pak se to nějak táhne. Jacky Wu ani Scott Adkins zde nemají žádný prostor pro svoje kousky a to co je v traileru, to je asi tak celé co ve filmu předvedou. Za mě 30%. :( ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Akože dajte mi pár nadšencov airsoftu, zopár eur, les, tank a helikoptéru a natočím to aj ja. Príbehovo to bolo vyprahnuté asi ako Domaša po tomto lete, preto som sa spoliehal, že aspoň tá akcia bude fajn. Na jednej strane stojí elitné bojové zoskúpenie Vlčí bojovníci, najlepší vojaci čínskej armády v počte 5 kusov. Kryje im chrbát zopár rákosníkov z radov Čínskej armády a proti nim žoldnieri pod vedením Adkinsa v počte asi tiež tak 5 - 6 ľudí. A vyzeralo to tak, že si to tí herci platili sami. Behali po lese, neustále prestrelky, výbuchy mín, sniper skoro roztavil hlaveň a rákosníkov nie a nie ubudnúť. Čiže z toho pohľadu pozeratelné. Malo to aj zopár fajn momentov, záverečný súboj a kop s výskokom Wua som si musel dať dvakrát. Ale na môj vkus Adkins veľmi málo nohu podvíhal a opäť bol za zlého a musel samozrejme zomrieť. Keby to zobral do rúk priemerný B-čkoví režisér takýchto akčných filmov, možno by z toho vyžmýkal aj niečo viac. Čiže zatial sa Scottovi veľmi v tej Číne nedarí. Preto poprosím, rýchlo mu namaľujte tetovania, zavrite ho do väzenia a dajte mu poriadnych súperov. 2 z 5 ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, rozhodně bych netvrdil, že se jedná o válečný film. Ano, točí se to okolo vojenské speciální jednotky čínské lidové armády, ale dle děje se jedná spíš o plnohodnotný akční film. Pojednává o situaci, kdy se armádní cvičení změní v hru na život a na smrt, kde se najatí žoldáci snaží zneškodnit "nepřijatelného" jedince. První půle byla dost nezáživná, jakmile ale hlavní hrdina zjistí, že mu jde o kejhák, neotrhl jsem od toho oči. Sice je to předvídavé jako facka, ale pro pobavení si myslím, že neuděláte chybu. Co se týče čínského vlastenectví s epic music na pozadí, nějak mi to nevadilo. Když mohou podobné patriotmovies produkovat Amíci, proč by nemohli Číňané. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Přesně jak psal Verbal. Tenhle film je vlastně propagandistický. Je o tom, že kdokoliv nelegálně vkročí do Čínské lidové republiky s úmyslem škodit, bude rozmáznut její mocnou moderní a elitní armádou... Já dodávám mocnou určitě, u moderní však zůstávají otazníky. Je mi jasné, že pokud soudruzi mají nějaké zbraně pro třetí světovou asi je nebudou ukazovat v akčním filmu. Každopádně ve filmu uvidíme spustu techniky, která byť modernizovaná pamatuje už nejeden válečný konflikt dvacátého století. Vrtulníky Mi8, téčka, BVP... Sice se sem tam objevily okopčené západní zbraně v podobě vrtulníků, hummerů apod... ale že by se jednalo o nějaký výkvět zbraňového arzenálu, to tedy ne a že tam toho ve filmu ukázali soudruzi dost a hojně! Co se týče samotné jednotky Wolf, nejlepší speciální jednotky ze všech čínských armádních speciálních jednotek, musel jsem se smát. Soudruzi běhají po lese, zakopávají o miny, šlapou na ně, případně se v houfu nechávají kosit granátomety a sniperem žoldáků. Naštěstí tu máme hrdinného Číňana, který aby nasbíral body u své (pro Číňany) sexy velitelky přežije nespočet zásahů. Také stoupne na minu, ale sekočí z ní bez újmy, proběhne řadou vybuchujících granátů poté co zakopne o řadu natažených lanek a nakonec zvítězí rozhodný souboj nejen s vrchním žoldákem ,,TOMCATEM'' ...... Jako v každém správném čínském filmu tu máme řadu dojemných flashbacků, kdy poté co někdo z jednotky padne je divákovi puštěná vzpomínková sekvence z předchozího děje např. když dotyčný ukazoval fotku dcery svým druhům apod... Jestli u tohoto Asiaté pláčí, nevím. Já osobně zuřím. Asijští herci jsou afektovaní, hlavně ve vyhrocených scénách a film se tedy nijak neliší od jemu podobných. Kdo se mi líbil byl charismatický zloun Tomcat, Scot Adkins nejen vypadal jako pořádnej zápaďáckej žoldák, ale slušně se i rval (to on milovník Bruce Lee fakt umí!) a to se počítá. Co zaujmulao, byla kamera a všechny ty vychytávky typu zpomalený let kuliček z vybuchlé miny apod... Digitální vlci však byly strašní!!!!! Tenhle film můžeme směle hodit do pytle propagandistických filmů o nesmrtelných vojácích Číny, kteří vše dají tak bacha na ně. Jenže. Netočí Amíci to samé? Vzpomeňme Lone Survivor... Takže, neodsuzuji. Naopak u soudruhů - jako že cokoliv rudého s rudou hvězdou navíc - nesnáším, ten patriotismus chápu o trochu více než u Amíků. Máte-li rádi vojenské filmy o vojácích, tenhle by se vám mohl líbit. Jen tu toho moc nemyslete. Dvě zkumavky s krevním vzorkem. * * ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Wu Jing (Jacky Wu) ve filmu používá L85A2, jedná se o čínský prototyp útočné pušky. Tento typ zbraně používá pouze a jenom Čínská lidová osvobozenecká armáda. (Yoshitsune)
  • Akčního režiséra na filmu dělal Nicky Li, v titulcích uvedený jako Li Zhongzhi. (Rominator)

Reklama

Reklama