Reklama

Reklama

Mrtví a pohřbení

Trailer

Obsahy(1)

Filmový horor, odehrávající se v malém městečku na západním pobřeží Spojených států. Jeho hlavním hrdinou je místní představitel zákona, šerif Dan Gillis, který má velké starosti s dlouhou sérií nesmírně brutálních vražd. Musí najít vraha a zabránit dalším tragédiím, jenže tím jeho problémy neskončí. Když nešťastnou náhodou způsobí autonehodu, stane se svědkem neuvěřitelné události. Zraněný chodec si "klidně" nasadí přejetou ruku a uteče. To však není jediná nevysvětlitelná událost. Zdá se, že mnohé z pohřbených obětí brutálních vražd se tajemným způsobem vrací do života. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Tohle, že měl být nějaký horor??? Nevím, jak si to tvůrci před téměř třiceti lety představovali, ale blbýma a nudnýma kecama hororovou atmosféru vytvořit nemůžete, tedy pokud jste podprůměrní herci a režiséři. Už jen začátek, kdy nějakej guy fotí na středoformátovku a v hlédáček má ve formátu 3:2, na mě neudělal dojem, i když ta buchta co ji fotil a ona ho za to s partou vožralejch námořníku upálila jako čarodějnici ve středověku, docela stála za hřích. Ale hlavně se potvrzuje pravidlo, že u novin pochybné kvality stále vychází dévédéčka se zastoupením 95% braku. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený atmosférický kúsok, ktorý spája mnoho žánrov do seba. A predstavte si, ono to funguje! Prechádza sa cez klasický horor, film-noir, hixplotaition a zombie žáner. Scénar Dana O´Bannona je nabúchaný, režisér sa toho dobre zhostil a určite poteší aj účasť Roberta Englunda. Pôvodne som tu mal štyri hviezdičky, ale celková pointa a zničujúci záver si naozaj zaslúžia plné hodnotenie. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Celkem podivný film... tedy v několika případech velmi sadistické (Z inhalace kyseliny se mi chtělo upřímně blít.. a to jak ten člověk musel trpět O_o). Ze zajímavým pro někoho možná šokujícím koncem. Hlavní zápletka vám ale musí dojít už v polovině filmu.. i k čemu vlastně celí ten kolotoč podivných událostí směřuje. Nadruhou stranu Reanimacká práce mistra loutkaře byla téměř k smíchu... Prostě si uplácáte Humukulus a on vás bude poslouchat.. protože jste jeho tvůrci. :D Jenže to je záhrobní magie né párty ve Zvoodoovizovaným městě pošuků a šukiň.. kde je brutální vražda nevěnných objetí denní rutinou všedního dne... jak návštěva kostela, z tím rozdílem že si nikdo nemáčí packy ve svěcené vodě... ale, rovnou v krvi: ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Festivalem otrlého diváka a rovnou naprosto adekvátní hororový blázinec. Po příběhové stránce to snad ani nemá cenu hlouběji vysvětlovat. Zaujala mě ale atmosféra. Ta totiž jak kdyby odkazovala na to nejlepší ze světa Lovecrafta, a to i po příběhové stránce. Celé je to tak nějak správně ponuré, decentně strašidelné a letmo explicitně krvavé. Ale ta atmoška? Ta je prostě top. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Hutná lovecraftovská atmosféra zapadlé pobřežní vesničky s šílenými vražednými obyvateli chytí hned od začátku. Zbytek pak udržuje v pochodu parádní práce Stana Winstona, správně hororová scénografie (konec s promítačkama) a slušná kamera. Škoda jen, že dialogy se staly obětí radikální změny žánru filmu (původně to měla být hororová komedie), která nastala po výměně jeho sponzora. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (7)

  • Tento film byl u nás původně distribuován pod názvem Reinkarnace. (masw)

Související novinky

Svet bez lží od scenáristu ALIENa

Svet bez lží od scenáristu ALIENa

21.08.2005

Ako by vyzeral svet, keby existoval dokonalý a neomylný detektor lží? Touto otázkou sa bude zaoberať sci-fi thriller THE TRUTH MACHINE podľa rovnomennej knihy Jamesa Halperina. Prečítať si ju a… (více)

Reklama

Reklama