Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Rodina (S01E06)

(epizoda)
  • USA Kin
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie nedbají na rady místních obyvatel a pronikají hlouběji do nebezpečného území, aby našli Světlonoše a Tommyho. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (114)

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. - Prozatím jednoznačně nejsilnější a nejlepší díl první série. Počáteční cesta Ellie a Joela je překrásná, jde opravdu vidět, že se vztahově posunuli a jejich chemie čím dál tím více roste. Znovu setkání bratru Joela a Tommyho bylo taktéž kouzelné a celková atmosféra městečka Jackson je plná naděje pro nový začátek. Za mě nejlepší části téhle epizody byli Joelovi záchvaty paniky a strachu, jak se po dlouhých 20 letech pořád nedokázal smířit se smrti Sarah a že se bojí, že v takovém vztahu nedokáže Ellie nadále chránit. Jak to skoro u každé epizody bývá, závěr vás opět posadí na prdel a nechá vás čekat celý týden v rozpacích. Povedená epizoda! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Joel a Ellie cestujú ďalej a hľadajú Tommyho. Stretnutie dvoch bratov na neštandardných okolností prináša viac otázok ako odpovedí. Ellie je už blízko k svetluškám. Prevedenie: Dostávame sa do fázy seriálu, kedy si hlavný hrdinovia musia ujasniť ako to medzi nimi vlastne je. Do toho sa zapletie ešte aj rodinná dráma so strýkom Tommym a celé to vrcholí vo vyplundrovanom labáku svetlušiek. Za mňa opäť slabšia časť. Veľmi málo hrozieb a teda strata napätia a celkovej atmosféry strachu o životy našich obľúbených hlavných postáv. Dokonca aj tá skupinka pobudov na konci bola iba taký výstrel do tmy kde som myslel že ich Joel zvládne s prstom v nose. Ale stalo sa čo sa nemalo stať ... 80% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neplánovaná zastávka ve westernovém městečku a setkání s bráškou na extrémně nepravděpodobném místě. Této epizoda zásadně chyběla nějaká zápletka a vzrušení. Utopistická komunistická společnost v městečku působila poněkud nudně, když z ní záhy opadlo prvotní tajemno. Příšerně statický díl s takřka nulovým posunem kupředu. Na druhou stranu mu právě tohle dodávalo na důvěryhodnosti a nebylo zde na sílu tlačeno nějaké napětí. V závěru znovu nechyběly opičky. Oddechnutí před, doufejme, epickým finále. [75 %] ()

husandaaa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádhera. Tento díl na vás bez ostychů hází emoce, a já je chytala hlava nehlava. Gabriel Luna je skvělý. Původně jsem o něm měla pochybnosti, ale nyní jsem o jeho osobě a výkonu přesvědčena, že nám v druhé sérii toho nabídne ještě hodně! Vztah Joela a Ellie se nám zde upevňuje a vyříkávají si ho ve stylu video hry. Joel tu nechává své emoce vyplout na povrch, a mně se tato lehká ale zároveň zásadní změna líbila. Vytkla bych jen, a bylo to tu už řečeno, že se jejich cesta zdá až moc snadná a přidala bych pár těch nepřátel navíc. Díl se mi moc líbil, i slza se mi objevila na tváři. Konec je dobře vystavěný a neznalci video hry, se mají nyní na co těšit :) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napínavé vztahové drama se změní v boj o život... Zatímco Joel má se sebou problémy a cítí, že mu asi nebudou stačit síly ke splnění mise, Ellie hrubne snad ještě více a stává se z ní tak trochu chlap. Jistě, okolnosti a vše, co má za sebou, tomu napomáhají, ale doufám, že většina jejích postojů je póza, za níž se ukrývají obavy a strach. Klíčové momenty - setkání bratrů a překvapení na univerzitě. K navození napětí a pocitu nebezpečí netřeba nakažených, stačí lidi... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (12)

  • Elliin (Bella Ramsey) kůň Shimmer z videohry „The Last of Us Part II“ se v epizodě krátce objeví jako hříbě. (mikki089)
  • Růžovo-bílo-fialová mikina s kapucí, kterou Ellie (Bella Ramsey) dostane od Marie (Rutina Wesley), se shoduje s herní verzí Ellie, když dorazila do Jacksonu. (mikki089)

Reklama

Reklama