Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (184)

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobné díly, u kterých primitivní plebs píše, jaká to byla nuda, protože neměl tuny zombíků a akce, jsou právě tím nejlepším na celém seriálu. Třetí díl to nepřekoná. Ale budování světa, vztahů, emocí, to je to, co dělá ten příběh a seriál samotný výjimečným. Ale stejně si myslím, že nevyzrálí, mentálně zaostalí by neměli mít právo používat internet. ;-) ()

Slayaphine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápem prirovnania k tretej epizóde vzhľadom k tomu že v polovici tejto nastáva geniálny žánrový obrat k hororu kvôli ktorému som bez dvoch hodín spánku. Využitie divákovej znalosti z predchádzajúcich epizód skombinované s veľmi hravým rozsahom vedenia ktoré neskutočne buduje napätie. Ramsey sú výborní ako vždy a tu dávajú asi najlepší výkon ktorým sa krásne komunikuje vnútorná melanchólia hanblivého tínedžera.  Trochu mimo, recenzie "expertov" sú zase hnus, nič o dieli nehovoria a argument "Však sa nič nestalo1!!11!!1!1!" je už tak zbytočný. Ak chceš aby sa stále niečo dialo prečítaj si anotáciu. ()

Reklama

honzii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nešťastná epizoda podtrhující fakt, že možná nebyl dobrý nápad, aby scénář k sérii psal scénárista hry. Místo gradování příběhu dostaneme zívačku. Opravdu fyzicky bolí sledovat některá jednání postav - to se line celou sérií - a práce s napětím a postapo světem stále více zklamává. Bella Ramsey to za mě táhne. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsou věci. Většinou diváků nejhůře hodnocenou epizodu, považuji za jednu z nejlepších. Nadával jsem, že tvůrci často kolem žánru horor road movie jen krouží a snaží se o něco víc. A šup, najednou je tady epizoda, která je sice flashbackem a je o vztazích, ale přesto je napínavá a v mnoha ohledech emočně silná. Pozorný divák totiž ví co se v ní stane, ale neví kdy a odkud se dědeček hříbeček vynoří. A tvůrci s tím parádně pracují. Prostředí nabízí desítky příležitostí, takže jste ve střehu celou dobu. Současně vidíme, že mladí jsou stavěni před těžké volby, na které je nikdo nepřipravil...takže epizoda má i svou hloubku a ukazuje Ellie zase v trochu jiném světle. Věřím, že po této epizodě uznají i nejzarytější odpůrci, že je Ramsey velmi dobrá herečka a pro tuto roli se skvěle hodí. ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se u téhle epizody bál horších recenzí a zlověstné modré barvy, ale zas takový propad se oproti zbytku epizod nekonal. Vizuálně opět super, herecky trochu slabší, jelikož to tu holky táhly po celou dobu ve dvou samy a holt ne vždy udržely laťku dost vysoko, houbičky nerostly tak jako obvykle, ale suma sumárum vše odpuštěno a jedeme dál! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Všetko od fotobúdky až po hudbu, ktorá hrá v halloweenskom obchode, je preložené presne tak, ako to bolo v DLC. V epizóde však chýba bitka s vodnou pištoľou, ktorú Ellie (Ramsey) a Riley (Storm Reid) absolvovali vo videohre. (molcan2)
  • Tvorca hry "Mortal Kombat" Ed Boon bol zaradením hry nadšený a podobne pozitívne reagoval aj na celý program. (molcan2)

Reklama

Reklama