Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (184)

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbená postava umírá a divák si říká, co bude dál. Vážně skvělá příležitost přijít namísto toho s tímto teen dramatem o jednom trapném dni v obchoďáku a lesbickým multikulturním experimentování. Epizoda prakticky o ničem a jeden blbej zombík tento k posrání nudnej trapas fakt nezachrání. Tvůrci nějak zapomínají, že má série jen pouhých devět dílů a tak by neměli zhruba polovinu vyplýtvat na zbytečné výplni. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejslabší epizoda, kterou ale bylo třeba natočit, aby byl příběh Ellie kompletní a abychom chápali její motivace a citové problémy. Bella Ramsey už mě definitivně přesvědčila o tom, že JE Ellie a i tady byla skvělá. Celkově to ale mělo pomalé tempo a až otrocky se to drželo herní předlohy, přičemž ani DLC Left Behind nebylo nic moc. Škoda, že si to nějak neupravili, stejně jako zbytek série. Jinak myslím, že už teď je jasné, že první hra bude rozdělená na dvě série, v jedné to nemají šanci stihnout, když zatím zpracovali asi 35 % hry. Ale já bych za to byl rád, jen ať dají všem postavám prostor. Edit: Aha, tak jen trošku uspěchali konec. Škoda, že to na dvě série skutečně neudělali. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O čom to do prdele ešte je? Atmosféra zmizla, najlepší a jediný herec zmizol a ostali len bukvičácke propagandy a tu si niektorí mlsne lížu chlpy z nosa, že čo za mega dielo zase videli? Aspoň, že to bolo cool multirasové! Tá Ramsey mohla hrať akurát chuderu v GoT, ani tam nepasovala, ale ksichtom zapadla. No ale toto už končí všetko, nech si tie vlasy zajebe rovno až od pol temena, že by každý videl to úchvatné polmetrové čelo. Zombíci sú krajší, len škoda, že ich skoro ani neukážu, hoci to nemal byť seriál primárne náhodou o tom? 🤔 A oni vylezú raz za hodinu, asi medvedí spánok. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejdebilnější díl mapující naprosto otravné a nesmírně nudné lesbické DLC.  Hodinu posloucháte jen debilní vtipy dvou pubertálních dívek. Navíc jsem úplně alergický na gorilí ksicht té negřice, kterou můžete znát třeba z Euforie. Obrovská nuda a nekončící utrpení, kdy jsem měl 80 % stopáže chuť si vypíchat oči. Naprosto chápu zdejší propastné snížení hodnocení. [25 %] ()

PEZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozumiem tým, čo dali nižšie hodnotenie. Tento diel bol ozaj trošku bokom a ozaj trošku pomalší. Ale stále to zapadá do konceptu. Podobne ako v 3. dieli tvorcovia ukázali ako sa dá aj v postapo svete zabaviť. A navyše ešte viac to odhalilo motiváciu správania u Ellie. Takže za mňa okay. A k tomu sa tu zjavil jeden kráľovský bonus - Mortal Kombat II. :D Za to majú u mňa tvorcovia pivo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Kľúčenka kapitána Kwonga má vyryté logo červenej labky spoločnosti Naughty Dog, vývojárov videohry. (molcan2)

Reklama

Reklama