Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (183)

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbená postava umírá a divák si říká, co bude dál. Vážně skvělá příležitost přijít namísto toho s tímto teen dramatem o jednom trapném dni v obchoďáku a lesbickým multikulturním experimentování. Epizoda prakticky o ničem a jeden blbej zombík tento k posrání nudnej trapas fakt nezachrání. Tvůrci nějak zapomínají, že má série jen pouhých devět dílů a tak by neměli zhruba polovinu vyplýtvat na zbytečné výplni. ()

Slayaphine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápem prirovnania k tretej epizóde vzhľadom k tomu že v polovici tejto nastáva geniálny žánrový obrat k hororu kvôli ktorému som bez dvoch hodín spánku. Využitie divákovej znalosti z predchádzajúcich epizód skombinované s veľmi hravým rozsahom vedenia ktoré neskutočne buduje napätie. Ramsey sú výborní ako vždy a tu dávajú asi najlepší výkon ktorým sa krásne komunikuje vnútorná melanchólia hanblivého tínedžera.  Trochu mimo, recenzie "expertov" sú zase hnus, nič o dieli nehovoria a argument "Však sa nič nestalo1!!11!!1!1!" je už tak zbytočný. Ak chceš aby sa stále niečo dialo prečítaj si anotáciu. ()

Reklama

FaithZombie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát celkem zklamání. Sledovat dvě teenagerky, jak objevují krásy dávno ztraceného světa je sice nejdřív zábava, ale omrzí se to. Chápu, že se milují a jsem za ně ráda, ale celé to blbnutí okolo mohlo být kratší. Závěr byl ovšem hodně silný, i když ve výsledku jsme se v ději celkově neposunuli téměř nikam. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsou věci. Většinou diváků nejhůře hodnocenou epizodu, považuji za jednu z nejlepších. Nadával jsem, že tvůrci často kolem žánru horor road movie jen krouží a snaží se o něco víc. A šup, najednou je tady epizoda, která je sice flashbackem a je o vztazích, ale přesto je napínavá a v mnoha ohledech emočně silná. Pozorný divák totiž ví co se v ní stane, ale neví kdy a odkud se dědeček hříbeček vynoří. A tvůrci s tím parádně pracují. Prostředí nabízí desítky příležitostí, takže jste ve střehu celou dobu. Současně vidíme, že mladí jsou stavěni před těžké volby, na které je nikdo nepřipravil...takže epizoda má i svou hloubku a ukazuje Ellie zase v trochu jiném světle. Věřím, že po této epizodě uznají i nejzarytější odpůrci, že je Ramsey velmi dobrá herečka a pro tuto roli se skvěle hodí. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O čom to do prdele ešte je? Atmosféra zmizla, najlepší a jediný herec zmizol a ostali len bukvičácke propagandy a tu si niektorí mlsne lížu chlpy z nosa, že čo za mega dielo zase videli? Aspoň, že to bolo cool multirasové! Tá Ramsey mohla hrať akurát chuderu v GoT, ani tam nepasovala, ale ksichtom zapadla. No ale toto už končí všetko, nech si tie vlasy zajebe rovno až od pol temena, že by každý videl to úchvatné polmetrové čelo. Zombíci sú krajší, len škoda, že ich skoro ani neukážu, hoci to nemal byť seriál primárne náhodou o tom? 🤔 A oni vylezú raz za hodinu, asi medvedí spánok. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Ve 27. minutě, když se Riley (Storm Reid) a Ellie (Bella Ramsey) točí na kolotoči, můžeme v pozadí slyšet skladbu „Just like Heaven“ od anglické kapely The Cure, kterou do instrumentální podoby převedla kapela Rockabye Baby!. (Trajektt)
  • Elliina (Ramsey) izba v internáte FEDRA je plná odkazov na jej postavu v hrách. Na prvý pohľad sme si všimli množstvo odkazov na Elliine obsesie, vrátane kresieb dinosaurov, plagátov Mesiaca a iných predmetov súvisiacich s vesmírom, komiksov "Savage Starlight" a plagátu "Mortal Kombat II", knihy Willa Livingstona "No Pun Intended Vol 1" a dokonca je tu aj obrázok žirafy. (molcan2)
  • Kľúčenka kapitána Kwonga má vyryté logo červenej labky spoločnosti Naughty Dog, vývojárov videohry. (molcan2)

Reklama

Reklama