Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (184)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Left Behind by stála ako kvalitná epizóda pomimo hlavného prúdu seriálu, pokiaľ by bola jediná pomalá oddychovka uprostred dejovo hutného a nadupaného seriálu. Lenže je iba ešte pomalšia ako väčšina epizód a stane sa v nej ešte menej než v predchádzajúcich epizódach. Toto je asi vážne len pre milovníkov seriálu, ktorí tam nachádzajú všeličo možné. Svojim spôsobom ma baví každý pondelok sledovať jednu epizódu, i keď som väčšinou sklamaný. Ako bing watch by bol TLOU pre mňa absolútny prešľap. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobné díly, u kterých primitivní plebs píše, jaká to byla nuda, protože neměl tuny zombíků a akce, jsou právě tím nejlepším na celém seriálu. Třetí díl to nepřekoná. Ale budování světa, vztahů, emocí, to je to, co dělá ten příběh a seriál samotný výjimečným. Ale stejně si myslím, že nevyzrálí, mentálně zaostalí by neměli mít právo používat internet. ;-) ()

Reklama

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další totálně zbytečnej díl, hned po tom s těma dvěma bukvicema. Nemám problém s jinakostí, ale dívat se na ní skoro hodinu fakt nevydržím, taky je to totálně zbytečný a úplně to ten seriál zabíjí. Nevím proč bych se měl nechávat furt "vychovávat" jak od nějakých ziskovkářů. Obě kačeny se chovají jako blbé krafky a konec vyšel naprosto dle předpokladu. Zbytečně dlouhé a o ničem, seriál to nikam neposouvá. Pokud jsem si všiml dobře, tak různé díly točí různí režiséři, zřejmě aby se dostalo i na jedonohé lezby a všechny další pohlaví. Pak výsledek vypadá, tak jak vypadá. Tenhle díl můžete klidně přeskočit, nic se tam stejně nedozvíte. Škoda času a vynaložených peněz. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Je pravdou že hodnoteniu do znečnej miery pomohol slovenský dabing, ale počúvať štrnásťročné fretky ako riešia fašizmusizmus a anarchinimizmus a ich každé tretie slovo je pitcha alebo ma jebne nie je niečo čo by ma nadchlo. S LGBT pusinkou na konci to bolo ešte trápnejšie a zvyšovať hodnotenie iba kvôli tomu že to bola skvelá hra určite nemienim. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám jeden problém s touhle epizodou. DLC, kterým je inspirovaná, bylo intenzivní a skvělý, bohužel, když se hrálo napoprvé. Napodruhé a další průchody to už nebylo ono. A to samý platí tady o téhle epizodě, jelikož když víte, jak to dopadne, a co vás čeká, je to prostě nuda. Plusy? Hodně easter eggu ze hry (dokonce i gumový masky, fotobudka a song, co se pamatuju, jsou stejný) a epizoda se drží (opět s menšíma zmenama) původního příběhu DLC. Mínusy? Chybí druhá příběhova linka z DLC z uzavřeného supermarketu, kdy Ellie hledala lékárničku a léky. Tahle část byla taky celkem intenzivní... Co je ale úplně největší minus - pokud je tu nějaký hráč, co TLoU hrál, dá mi za pravdu odflaknutej konec. V DLC nahanela Ellie a její kámošku pomalu horda nakazenejch. V seriálu to odflakli jedním? Hlavní minus není Elliina homosexualita, ale neuvěřitelná odflaknutost, s kterou tvůrci přistupujou k nakazenejm. Je jich tu čím dál tím min... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Ellie (Ramsey) sa pýta Riley (Storm Reid), či jej kúpila dinosaura, čo patrí medzi hádanky, ktoré Ellie kladie Joelovi (Pascal), keď sú na ceste do múzea vo Wyomingu v druhej hre. (molcan2)
  • Všetko od fotobúdky až po hudbu, ktorá hrá v halloweenskom obchode, je preložené presne tak, ako to bolo v DLC. V epizóde však chýba bitka s vodnou pištoľou, ktorú Ellie (Ramsey) a Riley (Storm Reid) absolvovali vo videohre. (molcan2)
  • Na jednom mieste v nákupnom centre sa zobrazí plagát na fiktívny film "Úsvit vlka 2". Presne tento plagát je vidieť nielen v hre, z ktorej je seriál adaptovaný, ale na samotný film sa priamo odvolávajú aj Joel (Pascal) a Ellie (Ramsey) v rozhovore. (molcan2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno