Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (183)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O čom to do prdele ešte je? Atmosféra zmizla, najlepší a jediný herec zmizol a ostali len bukvičácke propagandy a tu si niektorí mlsne lížu chlpy z nosa, že čo za mega dielo zase videli? Aspoň, že to bolo cool multirasové! Tá Ramsey mohla hrať akurát chuderu v GoT, ani tam nepasovala, ale ksichtom zapadla. No ale toto už končí všetko, nech si tie vlasy zajebe rovno až od pol temena, že by každý videl to úchvatné polmetrové čelo. Zombíci sú krajší, len škoda, že ich skoro ani neukážu, hoci to nemal byť seriál primárne náhodou o tom? 🤔 A oni vylezú raz za hodinu, asi medvedí spánok. ()

honzii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nešťastná epizoda podtrhující fakt, že možná nebyl dobrý nápad, aby scénář k sérii psal scénárista hry. Místo gradování příběhu dostaneme zívačku. Opravdu fyzicky bolí sledovat některá jednání postav - to se line celou sérií - a práce s napětím a postapo světem stále více zklamává. Bella Ramsey to za mě táhne. ()

Reklama

HydraCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov. I to blbý DLCčko se jim povedlo. Krásnej odhlečenější díl o jedné divuplné noci v obchoďáku zakončen tragickým koncem. Ellie a Riley – ten jejich vztah, ta přirozenost, uvěřitelnost, omg. Ale abych jen nebásnil, silně chápu proč lidem vadí tempo seriálu, a ten skromný výskyt infikovaných mě už taky začíná frustrovat. Ale co na tom, já to žeru. Live, Laugh, Love, Last of Us. <3 ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To snad ne… už po třech minutách mě epizoda vyděsila: to jako bude celá jeden velký  flashback o jogurtu? A ONO FAKT JO! Naprostý vrchol zbytečnosti a čirá esence nudy. Bezkonkurenčně nejhorší a nejotravnější epizoda seriálu. LIVINGDEAD - podepisuji v plném rozsahu. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám jeden problém s touhle epizodou. DLC, kterým je inspirovaná, bylo intenzivní a skvělý, bohužel, když se hrálo napoprvé. Napodruhé a další průchody to už nebylo ono. A to samý platí tady o téhle epizodě, jelikož když víte, jak to dopadne, a co vás čeká, je to prostě nuda. Plusy? Hodně easter eggu ze hry (dokonce i gumový masky, fotobudka a song, co se pamatuju, jsou stejný) a epizoda se drží (opět s menšíma zmenama) původního příběhu DLC. Mínusy? Chybí druhá příběhova linka z DLC z uzavřeného supermarketu, kdy Ellie hledala lékárničku a léky. Tahle část byla taky celkem intenzivní... Co je ale úplně největší minus - pokud je tu nějaký hráč, co TLoU hrál, dá mi za pravdu odflaknutej konec. V DLC nahanela Ellie a její kámošku pomalu horda nakazenejch. V seriálu to odflakli jedním? Hlavní minus není Elliina homosexualita, ale neuvěřitelná odflaknutost, s kterou tvůrci přistupujou k nakazenejm. Je jich tu čím dál tím min... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Na jednom mieste v nákupnom centre sa zobrazí plagát na fiktívny film "Úsvit vlka 2". Presne tento plagát je vidieť nielen v hre, z ktorej je seriál adaptovaný, ale na samotný film sa priamo odvolávajú aj Joel (Pascal) a Ellie (Ramsey) v rozhovore. (molcan2)
  • V DLC sa Ellieine flashbacky na Riley striedajú so scénami, v ktorých v súčasnej časovej línii hľadá v opustenom obchodnom centre zásoby na vyliečenie Joelovho zranenia. V seriáli je druhé nákupné stredisko úplne vystrihnuté, pričom súčasná časová línia sa obmedzuje na jeden dom. (molcan2)
  • Blikání Ellie (Bella Ramsey) baterky v obchodním centru je běžný prvek v herním zpracování, kdy musíte zatřást ovladačem, aby se světlo znovu rozsvítilo. (mikki089)

Reklama

Reklama