Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


V časech nouze (S01E08)

(epizoda)
  • USA When We Are in Need
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Ellie narazí na skupinu pomstychtivých přeživších – a zaujme pozornost jejich vůdce. Oslabený Joel čelí nové hrozbě. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

HNTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjde mi, že posledních pár dílů šlo postupně kvalitou trošku níž, tentokrát zde máme epizodu, která to zase nakopává a doufám, že tak dostatečně, aby za to stál i ten poslední díl, který nás čeká příští týden. Setkáváme se s další skupinou, o které na začátku nic nevíme a postupem času se dostáváme k pointě. Vidíme, že pro ostatní postavy naši hlavní hrdinové můžou působit jako záporáci. David funguje skvěle, je v něm vidět takový ten typický slizák. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Joel leží v smrteľnej agónií a Elllie si berie jeho zbraň aby našla potravu stretáva ale milého psychopata ktorému pred nedávnom Joel odpravil niekoľko kamarátov a teraz sa idú našej ústrednej dvojici pomstiť. To ale ešte nevedia s kým majú dočinenia. Prevedenie: Aj keď som zvyknutý, že v postapo svete sa nehrá zrovna podľa pravidiel aj tak ma brutalita tejto časti dosť prekvapila - v dobrom. Do toho tá kopa pseudokanibalov dosť potešila. Ja som sa na tejto časti vyslovene bavil. 95% ()

Reklama

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další naprosto skvělý díl, od legendárního lovu na jelena až po střet s Davidem. A musím říct že tvůrci opět vytvořili absolutně věrnou adaptaci, protože je to opravdu úplně přesný dle předlohy. Jediné co seriálu začínám pomalu vytýkat je absence runnerů a clickerů a obecně všech “houbových” zombie který jsou ve hře na každém kroku a zde jich je řekl bych prachmálo. Další věcí je absence spórů, stále jsem doufal ve scénu kdy si Joel vezme masku při procházení spóry ale ani to zde zatím nebylo ukázáno. Ale jinak naprosto věrné předloze od scenérií až po hlášky. PS: cameo originálního Joela víc než potěší srdce fanouška 9/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A prstek - RUP!!!. :) A hlavicka "chop, chop,....chop!!!" Akcnejsi diel, ako ten predosly a konecne nam predstavili skupinu prezivsich, ktora nesmie chybat v ziadnom postapokalyptickom filme. Som si takmer isty, ze keby takato situacia nastala na Slovensku a nejakym sposobom by boli pokope poslanci slovenskeho parlamentu, tak je dost vysoka pravdepodobnost, ze by ho svojou tvrdohlavou zabednenostou a "bozou predurcenostou" ovladla Zaborska a par jej vernych. Aj tvrdi mafiani a smeraci by si srali do gati. :D Vsetko fajn, az na tu "prozretelnu" vyludnenost "jedalne" v komunite. Ale uznavam, zrejme mali obednu siestu vo svojich pelechoch. 85% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

90 procent? Aha…haha. Asi za tu zázračnou medicínu, která Joela postavila během vteřiny na nohy. Nebo za požár společenské místnosti a pravděpodobně hlavní budovy sídla sekty, která vůči tomu zůstala netečná a jedinej člověk nešel tu spoušť omrknout. Hype 15 procent, říkala paní Veronika Bednářová z Reflexu. Vychází mi to na 30, ale čert to sper- 90 ani náhodou. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Ellie (Ramsey) používa na lov jeleňov pušku. V hre používala luk. (molcan2)
  • Joel (Pascal) volá Ellie (Ramsey) "dievčatko", tak volal svoju dcéru Sarah. Takto konečne vníma Ellie. Vo featurette k epizóde Neil Druckmann hovorí, že Joel túto prezývku nepoužil už 20 rokov, odkedy jeho dcéra zomrela. (molcan2)
  • Troy Baker, který v seriálu ztvárňuje postavu Jamese, je hlasový herec ztvárňující postavu Joela v herní verzi. (mikki089)

Reklama

Reklama