Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


V časech nouze (S01E08)

(epizoda)
  • USA When We Are in Need
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Ellie narazí na skupinu pomstychtivých přeživších – a zaujme pozornost jejich vůdce. Oslabený Joel čelí nové hrozbě. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A prstek - RUP!!!. :) A hlavicka "chop, chop,....chop!!!" Akcnejsi diel, ako ten predosly a konecne nam predstavili skupinu prezivsich, ktora nesmie chybat v ziadnom postapokalyptickom filme. Som si takmer isty, ze keby takato situacia nastala na Slovensku a nejakym sposobom by boli pokope poslanci slovenskeho parlamentu, tak je dost vysoka pravdepodobnost, ze by ho svojou tvrdohlavou zabednenostou a "bozou predurcenostou" ovladla Zaborska a par jej vernych. Aj tvrdi mafiani a smeraci by si srali do gati. :D Vsetko fajn, az na tu "prozretelnu" vyludnenost "jedalne" v komunite. Ale uznavam, zrejme mali obednu siestu vo svojich pelechoch. 85% ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě nejlepší díl. Napětí, akce, minimum keců - fakt super! Chtěl jsem dát 5, ale ten konec..!? Spoiler: Po tom co rozseká chlápka na cimprcamr (že i kamera je zamrdaná od krve) vyleze ven s čistou mikinou a třema kapkama na tváři..? No a první a jediný kdo stojí venku je Joel..? Uff to nee.. A kde jsou emzáci? Nejen že v ději žádní nejsou, ale všichni se chovají, jako by to tam bylo všechno postříkaný fungicidama a Matka všech hub se odebrala na odpočinek... ()

Reklama

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další naprosto skvělý díl, od legendárního lovu na jelena až po střet s Davidem. A musím říct že tvůrci opět vytvořili absolutně věrnou adaptaci, protože je to opravdu úplně přesný dle předlohy. Jediné co seriálu začínám pomalu vytýkat je absence runnerů a clickerů a obecně všech “houbových” zombie který jsou ve hře na každém kroku a zde jich je řekl bych prachmálo. Další věcí je absence spórů, stále jsem doufal ve scénu kdy si Joel vezme masku při procházení spóry ale ani to zde zatím nebylo ukázáno. Ale jinak naprosto věrné předloze od scenérií až po hlášky. PS: cameo originálního Joela víc než potěší srdce fanouška 9/10 ()

HNTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjde mi, že posledních pár dílů šlo postupně kvalitou trošku níž, tentokrát zde máme epizodu, která to zase nakopává a doufám, že tak dostatečně, aby za to stál i ten poslední díl, který nás čeká příští týden. Setkáváme se s další skupinou, o které na začátku nic nevíme a postupem času se dostáváme k pointě. Vidíme, že pro ostatní postavy naši hlavní hrdinové můžou působit jako záporáci. David funguje skvěle, je v něm vidět takový ten typický slizák. ()

HydraCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo. Vzhledem k mé dobré znalosti videohry, začínám se trochu nudit. Díl je zkrátka "kapitola zima" ochuzena o akční části s infikovanými a nepřáteli ve městě. Přesto jde o skvělou epizodu, ne že ne. Scott Shepherd jako David je super. Troy Baker je super. Bella je fantastická, závěrečnej "boss fight" a setkání s Joelem je pak silná a účinná emoční ždímačka. Užívám si to, jen mě to nemá až tak čím překvapit. :/ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kde Ellie (Bella Ramsey) má Davida (Scott Shepherd) a Jamese (Troy Baker) na ráně, Bella Ramsey opravdu drží skutečnou (nenabitou) pušku. Kvůli své velikosti a váze se Bella snažila udržet zbraň namířenou po delší dobu, což je v epizodě patrné a bylo záměrně ponecháno, aby se ukázalo, že Ellie zjevně není zběhlá v používání těžkých střelných zbraní. (mikki089)
  • Když David (Scott Shepherd) donese uvězněné Ellie (Bella Ramsey) tác s jídlem, tak ta ho během hádky odkopne stranou. V dalším záběru je ale tác zase na předešlém místě. (Duoscop)
  • Troy Baker, který v seriálu ztvárňuje postavu Jamese, je hlasový herec ztvárňující postavu Joela v herní verzi. (mikki089)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno