Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 3

Recenze (244)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně splňuje všechno, co od Kurýrů očekávám. Je tu našláplá akce, efektní rvačky a parádní honičky. Prospěl i návrat na francouzskou riviéru a vyšlo posílení týmu o čtyři šmrncovní holky a Martinova otce v podání Raye Stevensona. Jenže marná sláva, Ed Skrein Velkého Jasona nahradit nemohl. Ta drsná póza nekompromisního veterána mu nešla a místy působil až úsměvně. Smůla, že Stathama neukecali, protože tímhle je nejspíš kurýrská série navždy pohřbena. A je to škoda, protože podle mě i tady Frank Martin ukázal, že by měl ještě co říct. 65% ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Neočekávaně nebolestné přežití restartu Muže v Audi, který vejde a neuškodí. Otázkou je, proč to všechno, když původní Kurýr patří díky vizáži, charismatu a bojovnosti pana Stathama k definitivnímu zpracování, které nelze nahradit a omladit, ale jen zjemnit a ztrapnit někým jako je plavčík Ed Skrein. Díky slušné střihačské Delamarreho režii, která zamaskuje neohrabané souboje i Bessonovitý (filmově zkomplikovaný) děj, lze odpustit hercům nadstandardní projev drsňáctví, které vytvářejí za pomoci chraplajících hlasů a nebojácných postojů a divák to dokouká až po dojemný zúčtovací konec. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě pořád mě dokáže překvapit bohorovnost a naprostá absence filmařské sebereflexe filmařů. Nazvat restartem něco, u čeho muselo být jasné každému, kdo se začetl do tří stránek scénáře, že to žádný restart nebude, možná tak nějaké zapomenuté TV série na tom nejnudnějším kanálu, kde to budou dávat ve dvě ráno, aby kaliči měli po návratu z pařby u čeho usínat. Na usnutí je to tak akorát. Pořádná porce nadhledu... Chci psát filmové anotace. Dobrej job, ani ty filmy nebudu muset vidět. Nuda. Nejhezčí je prostředí. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Měli spíš natočit prequel, jak mu rovnali držku svěrákem, navíc si tohraje na jakysi zlodějský film, navíc by se měl naučit mluvit, navíc ty holky jsou strašný, jeho táta nejotravnější figura, vše je takové nucené a v nesouladu, nelogické, film Vám nedovolí vydechnout v tom špatném slova smyslu a neustálé nelogičnosti a otravné momenty akce a chytračení se absolutně míjejí účinkem... Závěrečný pokus o nějaké emoce a překvapivý zvrat je do nebe volající..."No ty pičo, to je ale kravina..." A tak nebohému divákovi zbyde pouze nic nechápající "Kurva proč?" než na tento otřesný filmový zažitek navždy zapomene... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento ,,transporťák,, nevyznieva celkom lichotivo. A každý vieme, že je tým hlavným dôvodom absencia originálneho kuriéra. Face Eda Skreina rozhodne nepôsobí ako niekto, kto by nakopal zadok desiatkam záporákov, skôr ide u neho o dojem, že predáva poulične šteňatá, pričom má nejaký ten zdravý životný štýl ( viď tehličky ). Akcia neohromuje ( opakovanie je síce matka múdrosti, ale nie v akčnom žánri )...a vlastne ani nieje o čom viac písať. REFUELED rozhodne nieje RESTART. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)
  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama