Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (244)

kajas 

všechny recenze uživatele

Původní trilogii se Stathamem nijak nastudovanou nemám (viděla jsem pouze první díl) a kdybych neměla možnost jít do kina zadarmo, dobrovolně bych o tento na první pohled nezajímavý snímek nezavadila. Skreinovi můžeme jedině děkovat, že kvůli natáčení opustil svět "Hry o trůny" a jeho seriálová postava získala výraznější charakter v podobě jiného herce. Edovi nelze upřít snaha, ale bohužel ho ve všech směrech strká do kapsy Stevenson, představitel neobyčejného prodejce minerální vody Evian Franka Seniora. Některé scény (dobře, tak většina scén) jsou tak nechtěně vtipné, až jsem získala pocit, že sleduji čistokrevnou komedii s prvky akčního filmu. Takže hodnotím relativně pozitivně, protože jsem se od srdce zasmála (Prostitutka citující Dumasovy "Mušketýry"? To přece Besson nemohl myslet vážně.) a nenudila jsem se (na rozdíl od zmíněného prvního Stathamova "Kurýra"). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Imbecilna zapletka, mizerny casting, otrasné zbesilo zostrihane bitky, nudne prestrelky. Proste hrôza. Len vdaka solidnym nahanackam, ktore su natocene celkom prehladne je to o chlp lepsie ako nepozeratelna trojka. Ed Skrein ma nesral ale ani zaroven ma vôbec nezaujimal rovnako ako vsetky ostatne postavy az na sympataka Stevensona. Vysledok je uplne zbytocny film. Som zvedavy kolkych dalsich restartov sa este dockame. 3/10. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Bessonova továreň na prachy uvádza: ďalšiu sračku. Reštartovaný Kuriér síce nie je horší ako Megatonova trojka, no to jediné čo predchádzajúce časti držalo pohromade tu absentuje. Ed Skrien sa snaží hádzať stathamovsky drsné pohľady, napodobňuje jeho pohyby pri bitkách, no charizmy má asi toľko ako Jai Courtney. Naozaj nechápem, načo bol tento reštart dobrý. Zlatá baňa z toho evidentne nie je a ani ako nezáväzná akčná jednohubka to človeka nepoteší, skôr znechutí. 25 % ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Není tam Jason Statham, tak tomu dejme za uši. Mně se ale nechce a to z prostého důvodu. Film mě pobavil víc než druhý a třetí díl Kurýra. Je to čistokrevné béčko, které to o sobě ví a nestydí se za to, ale současně drží přepálenost v únosných mezích (dobře, až na scénu s vodním skútrem). A Ed Skrein není vůbec špatný. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kokos to čo bolo? Toto išlo normálne do kín? Keby som to nevedel, myslel by som si, že je to pilot k seriálu.  Nechápem, že čosi takéto na celom svete zarobilo 72 miliónov dolárov, čo síce nie je veľa, ale na také televízne béčko je to približne o 70 viac, než by som tipoval. A pri rozpočte ani nie 25 miliónov eur to fakt bol slušný úspech. Dlho predlho sa žiadna poriadna akcia nekoná. Potom sa to predsa len trocha rozbehne a občas to má pôsobivý akčný ZÁBER, ale na fenomenálne akčné scény zabudnite, to vám rovno hovorím. Naopak, pôsobia sterilne, televízne, odfláknuto. Aj niektoré diely Komisára Rexa a Kobry 11 mali lepšiu akciu! Zaujal ma snáď len nápad, kedy kuriér vystúpi z idúceho auta, hlava nehlava mláti týpkov a auto mu pomaly ide za chrbtom a potom doňho nastúpi. Pôvodnú trilógiu s Jasonom Stathamom nehodnotím nijako extra nadšene, vždy som ju odzíval, ale oproti tomuto instantnému, neviditeľnému béčku to boli akčné statusy. A zápletka o štvorici prostitútok pôsobí ako zo zlého vtipu. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama