Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (244)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřitelná směsice rutinní a zívací akce a retardovaného polo-chick-flicku, kde ústřední roli hraje místo nesmělého juniora jeho macho fotr Ray Stevenson, jediná postava, která tu má aspoň nějaký palivo. Podobně jako restart Hitmana k neuvěření toporné. Delamarre točí mizernou reklamu na Audiny. I ty tam totiž vyznívají jako nudná posh auta. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Besson reštartuje sám seba. Kam sme sa to dostali. To som si povedal, keď sa rozbiehal film, no nakoniec to nie je také zlé. Jasné, značke Kuriér to dosť škodí a Skrein na Stathama nemá, ale nedá sa uprieť snahu akciám a celkom fajn postavám, na ktorých to celé stojí. Bavili ma akcie, bavil Skrein aj Stevenson, bavili ma sexi blonďaté kočky a bavil ma aj tento reštart. 60% - 3* ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Imbecilna zapletka, mizerny casting, otrasné zbesilo zostrihane bitky, nudne prestrelky. Proste hrôza. Len vdaka solidnym nahanackam, ktore su natocene celkom prehladne je to o chlp lepsie ako nepozeratelna trojka. Ed Skrein ma nesral ale ani zaroven ma vôbec nezaujimal rovnako ako vsetky ostatne postavy az na sympataka Stevensona. Vysledok je uplne zbytocny film. Som zvedavy kolkych dalsich restartov sa este dockame. 3/10. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tradičně tupý scénář, standartní akční scény (oproti předchozímu dílu střihově nedokurvené, ačkoli tentokrát režíroval střihač trojky) a místo Stathama zbloudilý model, navíc zastíněný charizmatem sympatického chlapáka Stevensona. Ale Loan Chabanol je kost a celkově je to v pohodě koukatelné. Mít to silnější finále a zajímavějšího záporáka, klidně bych se nechal ukecat na tři. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Námět se zdál být vyčerpaný už ve dvojce, trojku navíc zavraždil režisér, který pak opakovaně prokázal, že neschopnost natáčet akční filmy má patrně v genetické výbavě. Když už do téhle mrtvoly znovu dýchat, proč k resuscitaci přizvali někoho tak strašlivě necharismatického, jako je Ed Skrein?! Půldruhé hodiny se to dalo vydržet, pozitivnější být asi nelze. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama