Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (244)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Měli spíš natočit prequel, jak mu rovnali držku svěrákem, navíc si tohraje na jakysi zlodějský film, navíc by se měl naučit mluvit, navíc ty holky jsou strašný, jeho táta nejotravnější figura, vše je takové nucené a v nesouladu, nelogické, film Vám nedovolí vydechnout v tom špatném slova smyslu a neustálé nelogičnosti a otravné momenty akce a chytračení se absolutně míjejí účinkem... Závěrečný pokus o nějaké emoce a překvapivý zvrat je do nebe volající..."No ty pičo, to je ale kravina..." A tak nebohému divákovi zbyde pouze nic nechápající "Kurva proč?" než na tento otřesný filmový zažitek navždy zapomene... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento ,,transporťák,, nevyznieva celkom lichotivo. A každý vieme, že je tým hlavným dôvodom absencia originálneho kuriéra. Face Eda Skreina rozhodne nepôsobí ako niekto, kto by nakopal zadok desiatkam záporákov, skôr ide u neho o dojem, že predáva poulične šteňatá, pričom má nejaký ten zdravý životný štýl ( viď tehličky ). Akcia neohromuje ( opakovanie je síce matka múdrosti, ale nie v akčnom žánri )...a vlastne ani nieje o čom viac písať. REFUELED rozhodne nieje RESTART. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pokus o pozvednutí značky, který značku nejspíš dorazil. Hloupá akční blbost trpící především absencí výrazného představitele hlavní role a tupým scénářem, který jen podporují mizerné výkony většiny zúčastněných. Ed Skrein se sice snaží, ale marně, a Ray Stevenson to všechno nevytáhne, neboť mu scénář razantně hatí většinu šancí. Jediný pokrok je tu v nasnímání akce, kde Megatuna řádil posledně tak, že ani tahle mizerná akční výplachovka jeho neumětelství nepřekoná. Zkrátka ztráta času, nuda a jedna docela dlouhá reklama na Audi a jejich nejnovější vozítka. [40%] ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byl vcelku spokojenej, po pracovním dni s pár pivkama, popcornem... Asi bych se s nikým do klrve nehádal, že to bylo dobré, ale Ed Skrein byl fajn, skoro buddy chemie s Rayem Stevensonem taky, hezký prostředí jihu Francie, auta, ženský.... Škoda, vyloženě slaboučké režie a slabší choreografie, jinak to mohlo být moc fajn béčko, takhle jenom 5,5/10 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Rychlý auta, akce, šťabajzny a oni se tu řešej dialogy... To je přesně to, co očekávám od akčňáku Luca Bessona - kvalitní dialogy. No anebo že už jsme prej všechno několikrát viděli jinde. To je jako taky výtka? Protože já už nahatou ženskou taky několikrát viděl a stejně jsem si to včera s Pájou dost užil. Jen teda kdybyste slyšeli ty dialogy, no to byla hrůza... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama