Reklama

Reklama

Mariňák 2: Bitevní pole

  • Česko Mariňák 2 (více)
Trailer

Bitvami zocelený desátník Chris Merrimette se staví do čela jednotky, která má za úkol zásobovat odlehlou základnu na hranici Tálibánem ovládaného území. Během cesty skrz nepřátelskou provincii Hilmand je ale jednotka zastavena americkým námořnictvem a dostává nové, důležitější zadání: pomoci afghánské ženě, která je známá svým odporem k Tálibánu, uprchnout ze země. Bez tanků a podpory ze vzduchu se jednotka musí probít napříč válkou zničenou zemí a dovést ženu do bezpečí. V hlavních rolích napínavého a akcí nabitého filmu Mariňák 2 se představují Stephen Lang (Avatar), Esai Morales (Myšlenky zločince), Cole Hauser (Pád Bílého domu) a Bokeem Woodbine (Riddick). (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

klerik 

všechny recenze uživatele

Film by lepšie pasoval napríklad do série ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU, ale ak si odmyslíme názov odkazujúci na skvelého protivojnového MARIŇÁKA, je tento film fajn. Klasický béčkový vojnový (či skôr akčný) film z Afganistanu. Stál sa niečo zaujímavé deje, k postavám si pomerne rýchlo vytvoríte vzťah, akčné sekvencie majú hlavu aj pätu. Finálna snaha o hĺbku je trochu kostrbatá, ale film je lepší ako ZA NPRIATEĽSKOU LÍNOU 2, SNIPER 2, SNIPER 3 a takmer rovnako dobrý ako STEAL TEAM 8: ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU... ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Malý tím mariňákov je na rutinnej misii, len aby zistili, že musia chrániť dôležitu miestnu ženskú, ktorá cestuje naprieč pravdepodobne jednou z najnebezpečnejších oblasti na svete. Zrátané a podčiarknuté: ak mate radi vojnové filmy, pravdepodobne si ho vychutnáte. Akurát ma polovičný rozpočet a je na ňom vidieť, že putoval rovno na DVD. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

No nemuselo to dopadnout špatně, kdyby...kdyby byly v řiti ryby nebyly by v rybníce...kdyby to mělo trochu smysluplný děj...kdyby se ti amíci přestali rochnit v "lásce k vlasti", když je všem už dávno jasné o co jim od začátku šlo...no prostě samé kdyby...Pár scén bylo ovšem dobrých takže díky nim a mé lásce k válečným filmům jsem hooodně smířlivá. Za mě 70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film som už dopredu odpísal, už len kvôli neprítomnosti Gyllenhaala. Vedel som že vo filme nieje žiadna postava, ktorá by ťahala celý film a bola to aj pravda. Lenže film prekvapil. Bolo to úplne o niečom inom než jednotka. Tu si už hlavná postava aj vystrelila a celé to bolo ostrejšie, zaujímavá akcia aj celá misia, ale zase chýbal kvalitný príbeh a puto k hlavnej postave. Takže ako samostatný film a ak ste nevideli jednotku, by to nadšencov vojnových filmov v Afganistane mohlo zaujať. Ale prvý diel nasadil latku veľmi vysoko. ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatnej snímek, alespoň ne tak, jak jsem předpokládal, když jsem zahlédl název filmu. Čekal jsem jen chabej film, kterej se snaží vytřískat něco z popularity prvního Mariňáka. Jasně, žádnej extra vejvar to není - v zásadě tuctovej válečnej film s klišé zápletkou, kterej nenadchne, ale ani neurazí. A kterej je samozřejmě místy doplněnej řadou nelogičností a diletantností. Kdyby se tvůrci snažili trochu víc rozvést jednotlivý postavy, mohlo to dopadnout výrazně lépe. Přesto to ale má něco do sebe. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa na viacerých miestach v Bulharsku. (MikaelSVK)
  • V úvodní scéně při útoku na základnu je zabit velitel střelou z RPG. V dalším záběru na něj z ptačí perspektivy lze však zřetelně spatřit, že postava stále dýchá. (Topper.H)

Reklama

Reklama