Reklama

Reklama

Into the Forest

Trailer 1

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti dvě ženy, žijící na samotě v odlehlém lese, postupně zjišťují, že se svět kolem nich ocitl na pokraji zkázy. Informovány pouze nejasnými zvěstmi, musí se vypořádat s vetřelci, chorobami, hladověním i osamělostí. (skrblik007)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (75)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Blackout z pohledu dvou sester, které žijí na samotě u lesa a tudíž se jich nedotýká všeobecné pozdvižení, které pravděpodobně zachvátilo frekventovanější místa. A to je z diváckého hlediska asi chyba. Ono je sice moc hezké, že se jedná o realistické ztvárnění, ale dívat se hodinu a půl na to, jak dvě holky listují knížkama, svítí svíčkama a sekají dříví, to mě zase tolik nebere. Na druhou stranu i když je to tak nějak o ničem, je to hezky natočené nic a Evan Rachel Wood s Ellen Page mě bavily, takže na ten průměr film v pohodě dosáhne. Ale čekal jsem trochu víc. 50% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Low Budget Sci-fi se zajímavým námětem a osobitým zpracováním. Evan Rachel Wood je moje krásná princezna, ale její charakter mi zde nebyl moc sympatický. Postupem času se přestala chovat arogantně a sebestředně a ukázala, že není vůbec taková kráva:) Zato Ellen Page ukázala, co v ní je. Ta holka je fakt zatraceně dobrá. Už je to dlouho, co jsem ji v nějakém filmu viděla, nebo se mi tam nelíbila tolik, jako zde. Uprostřed nádherných lesů, daleko od civilizace se nachází dokonale moderní baráček, který si bude muset poradit s jedním z nejkrutějších a nejmocnějších nepřítelů. Časem. Člověk si nakonec řekne, že ten jejich dům vlastně moc dlouho nevydržel:) Zatímco svět se pomalu řítí vstříc svému konci a zkáze, který mu výpadek elektřiny způsobí, veškerý děj, který sledujeme, se odehrává převážně v prostorech lesa a domu. Bylo by docela zajímavé sledovat projevy "post-apo downfall" i v jiných částech světa. Scéna porodu v závěru filmu mi přivodila i slzy v očích. Into the Forest může někoho nudit, jiný bude nadšen. Toto není žádný letní blockbuster s dokonalými efekty a vysokým rozpočtem. Pokud však máte náladu na spíše minimalisticky zpracovaný snímek, který se soustředí na charaktery postav a využívá při tom minimum prostoru, tato Chata v lesích by mohla být přesně pro Vás. ()

Reklama

Avathar 

všechny recenze uživatele

Po Z FOR ZACHARIAH ďalšie civilné post-apo. Sadlo mi to. Pomalé, herecky výborné, atmosférické, emocionálne. Neklišovito podané posolstvo o vzájomnej pomoci a spolupatričnosti. A okrem iného film, ktorý elegantne poukazuje na to, aká je naša tzv. vyspelá civilizácia v skutočnosti krehká. Veľmi dobré. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

člověk by nikdy neřekl,že Ellen Page,Evan Rachel Wood,hezké prostředí kanadských lesů a tklivá hudba dají ve výsledku dohormady k uzoufání nudnou podívanou.Nevadí mi komorní a pomalé filmy,ale co je moc je moc.Vůbec už pak nechápu proč se film řadí do sci-fi žánru - možná je to kvůli nelogickému chování postav,protože jiný důvod tu prostě ne a ne najít..20% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútené, výborne zahrané, aj dobre napísané. Samozrejme každému môžu pripadať rozhodnutia týchto dvoch dievčat raz múdre a raz hlúpe a nemusíme sa na tom zhodnúť, ale tu ide o tú vypätosť situácie, akú si nevieme predstaviť ani v korona kríze. Bohužiaľ musím skonštatovať, že i keď nevidím na Into the Forest výraznejšie nedostatky, tak mi film pripadal o hodinu dlhší a to mal niečo vyše hodiny a pol. Či je problém v statickosti a repetetívnosti situácií a príbehu, si istý nie som, keďže na mňa takým dojmom sekvencie nepôsobili. Každopádne dramaturg mohol odviesť lepšiu prácu, čím nemyslím, že sa mal film skrátiť, len sa mohol nájsť spôsob, aby rýchlejšie utiekol. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen v lesích kolem řeky Campbell na východním pobřeží ostrova Vancouver a na místech v oblasti nazvané Lower Mainland, která se nachází v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Trajektt)
  • Film měl premiéru na Toronto International Film Festival v Kanadě a to 12. listopadu 2015. (AffectedFace)

Reklama

Reklama