Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (769)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, drama ze života, které nemůže urazit. Bavil jsem se. Robert De Niro je vždy sázka na jistotu. Příběh o sedmdesátníkovi, co se nechce ještě stát důchodcem a mladé perspektivní ženě, která buduje svoji firmu. Obě duše si padnou do noty a právě v tomhle životním okamžiku se potřebují. Podobně jako v Ztraceno v překladu (2003), ale ten je mnohem více hořký. Stážista je brán s mnohem větší lehkostí. Potěší i přítomnost Adama Devina. Já toho klučinu mám prostě rád. Za mě velmi příjemná romanťárna o životě. (70 %) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film na nedeľné popoludnie, nenáročný do hĺbky a v prvej hodine o nič neprídete, ak si od neho na chvíľu odskočíte. Anne Hathaway má konečne opäť vlasy a zapadla do svojej roly, hoci film jasne a podľa očakávania ťahá De Niro. Angažovanie Rene Russo taktiež príjemne prekvapilo. Na rodinné posedenie ideálne, keď to bude len tak bežať v telke. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V MÉM ŽIVOTĚ ZEJE DÍRA A JÁ JI POTŘEBUJI ZAPLNIT...“ /// Těžkej život americkýho důchodce… golf, knihovna, cestování…, taky pohřby (to má s těma našima společný…). A najednou leták, ve kterým píšou: „Staň se stážistou v e-obchodě!“ … Sbližování stáří s mládím (nebo vobráceně). Asi si uvědomuju, že stárnu (a proto jdu s hodnocením vejš!). Anne je taková, jaká má bejt (takže není hnusná a nasraná) a Robert je … uklidňující, frajerskej a gentlemanskej PRDUCH (pracující důchodce – poznámka pro youtuberskou generaci). Navíc bych řekl, že to není typická rom-kom. Škoda, že v tý závěrečný třetině spadnou do ubulenejch vod. Zbytečně tak srážej pohodovou záležitost, která mi (bůhví proč) připomíná Hezké vstávání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem sběratel lajků, mám profil na všech sítích (sociálních), místo tágem jezdím Uberem… a je mi víc než 40. 2.) Nosím kapesníky. (hovno třívrstvý… ty hadrový…) 3.) Jsem holka, co se potřebuje zhluboka nadechnout. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nejsympatičtější film loňského roku, Nancy Meyers se trefila do černýho a natočila parádní oddychovku, co se může směle srovnávat i s Po čem ženy touží. K tomu si přidejte její trademark v podobě krásně vybranejch newyorskejch lokací a skvělýho De Nira a vychází nám tu do budoucna další poctivej televizní evergreen, kterej si kdykoli rád připomenu. 85% ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Princezna nám vyrostla, místo deníku má noťas a založila si vlastní firmu. Robert De Niro si hraje na hodného taťku, dědu, strýčka, co všechno s úsměvem vyřeší a pro každého má pochopení. K tomu hraje unylý podkres bez jediného hudebního nápadu. Naštěstí neznám cílovou skupinu, pro kterou byl film určen. A nechci jí znát. Proč jsem dala jednu hvězdičku? Hrozně nerada dávám odpad, a Rene Russo vypadá i po šedesátce skvěle! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom Brooklyne. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama