Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (771)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopím jak to ta Nancy dělá, že mě dostane něčím naprosto obyčejným a civilní. Myslím, že takhle se pozná talent, když dokáže uchvátit i naprosto obyčejným. A to moto na plakátu je svatá pravda, vzhledem k tomu, že z filmu této režisérek tenhle atakuje titul toho nejlepšího. Velmi velmi velmi příjemné, naprosto mi to zlepšilo náladu. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, drama ze života, které nemůže urazit. Bavil jsem se. Robert De Niro je vždy sázka na jistotu. Příběh o sedmdesátníkovi, co se nechce ještě stát důchodcem a mladé perspektivní ženě, která buduje svoji firmu. Obě duše si padnou do noty a právě v tomhle životním okamžiku se potřebují. Podobně jako v Ztraceno v překladu (2003), ale ten je mnohem více hořký. Stážista je brán s mnohem větší lehkostí. Potěší i přítomnost Adama Devina. Já toho klučinu mám prostě rád. Za mě velmi příjemná romanťárna o životě. (70 %) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že toto nie je ten typ filmu, ktorý ma bude baviť a nakoniec neprekvapivo nebol. Celý film je sympatický ako De Niro, pekný ako Anne Hathaway a zároveň obyčajne bezstarostný, ničím moc neprekvapujúci ako od Nancy Meyers. Netvrdím, že to bolo zlé, dalo sa to pozrieť a hlavne vďaka obsadeniu som to prežil až do konca, ale aj keď som nečakal veľa, už vôbec som nečakal, že od komédie, komédiu nedostanem. Ale v pohode film na jedno pozretie. 65% - 3* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film na nedeľné popoludnie, nenáročný do hĺbky a v prvej hodine o nič neprídete, ak si od neho na chvíľu odskočíte. Anne Hathaway má konečne opäť vlasy a zapadla do svojej roly, hoci film jasne a podľa očakávania ťahá De Niro. Angažovanie Rene Russo taktiež príjemne prekvapilo. Na rodinné posedenie ideálne, keď to bude len tak bežať v telke. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Očekávaná nuda se nenaplnila, tohle je nejmilejší komediální překvapení roku 2015. Vdovec a zkušený pracant De Niro nastoupí jako internista do rostoucího startupu, kterému šéfuje na svém kole a stále nestíhající Anne Hathaway. Setkání naprosto rozdílných generačních pohledů (dnešní moderní IT svět proti "staré škole") mírně kritizuje současný směr pracovního vytížení a hlavně jde komedie až k jednotlivým charakterům a dokáže na necelých dvou hodinách nejen vtipně pobavit, ale také donutit k zamyšlení za honbou za růstem (často na úkor rodiny/přátel/kvality...). Tenhle pohled na moderní životní styl má hodně do sebe... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom Brooklyne. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama