Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

maddy 

všechny recenze uživatele

Everly aka „a lot of dead whores“. Grindhouseový Kill Bill v omnoho amatérskejšom a lacnejšom podaní. Až neuveriteľne dementné Béčko, ktoré síce nie je pravým guilty pleasure, ale občas je tak zámerne blbé až je svojou hlúposťou zábavné. Našťastie to tu nikto ani na sekundu nemyslel vážne, takže čo iné čakať než sexi, sporo odetú Salmu Hayek vo veľkom byte ktorá hodinu a pol neustále čelí skupine najatých zabijakov od jej kolegýň-štetiek cez mafiu, políciu až po sado-maso japonského zvrhlíka. No môže niekto pri takomto niečom očakávať štipku serióznosti? Asi nie. Škoda len, že to nie je vyslovene žiadne akčné inferno s prepracovanou choreografiou, ale taká zámerne preafektovaná a brutálna kravinka, ktorá je občas svojou hlúposťou srandovná, ale často to s tými „WTF“ scénami preháňa viac než je zdravé - celé línia s matkou, ale vrcholom je scéna s upratovaním bytu od mŕtvol kvôli matkinej návšteve! To už bol jeden z tých momentov počas ktorých som si nebol istý, či sa dementne uškŕňať alebo klopať si na čelo (prevládalo však to druhé). Som si ale istý, že nič podobné už v žiadnom filme asi neuvidím. Tie dve hviezdy tomu dám za tú odvahu pustiť niečo podobné v dnešnej dobe do sveta, ale Everly poteší skutočne len veľmi špecifickú skupinu divákov. Chápem síce tých ktorí tomu dali (takmer) plný počet, ale plne aj tých ktorí to hodia rovno do odpadu. V prípade Everly asi väčšina čakala čistokrvný akčňák a ono to je nakoniec zámerne podradný akčňák. CELKOVO: 2* (4/10), ale ... :) ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"ÚTOČIŠTĚ OBČAS LEŽÍ V CENTRU BOUŘE" Nasrat mamacitu Salmičku Hájků, to by si měl rozmyslet i ten největší mafioso! Bo jak téhle sexy latino dračici chce někdo sáhnout na její holčičku, začne takové akční kolotoč, že jednomu lezou oči z důlků :-) tohle je tak ultimativní nářez plný hektolitrů krve, kyseliny, vnitřností a mrtvol, že člověk nemá čas se skoro ani nadechnout a je na konci! Opravdu brutální akční jízda nemající chybu a k tomu SALMA je i na prahu padesátky pořád kus!!! :-) ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Dokud Joe Lynch vymejšlí píčoviny, tak je to paráda (kdykoli se vytáhne granát, je zaděláno na nejlepší scénu filmu) v tom nejnižším slova smyslu. Těžce to padá, když se snaží dělat Tarantina nebo Salma vyrábí hereckej výkon (kde jsou moje kozy?!). Bohužel těchto scén neni málo a jsou tak úmorné, že člověk začne přemýšlet o elementární logice všeho a tady je to už úplně vyřízený. Každopádně takový výbuchy explicitního násilí jsem ani trochu nečekal, takže ke třem hvězdám tumáš ještě malé plus. Je sice na hovno, ale za ty prachy... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ano, ano a ano!!!!!!! Tohle je pro mě ten pravý Well done filmovej steak. Naprostá mašinérie, kde Salma kočička Hayek stojí proti děvkám, korejcům, mafii, policistům, domovníkovi a také se objeví zástupci zvířecí říše. Přidejte nekončící akci, gore lepší než ve většině hororech( proto jsem musel dát po televizi kýbl, aby ta krev a střeva měly kam odtéct) a máte nášup jako sviň. NO, prostě nářez se skvělými scénami, které tvoří ještě lepší celek. Tohle se povedlo Biiiiiiiiiiicth! ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

To máte tak, když skloubíte vymaštěnost Smokin' Aces s one-woman show podobné ale pohlednější Columbiany. Vznikne z toho jednopokojová laciná tupá rubačka se Salmou, která by za běžných okolností po výstřelu z brokovnice jednou nebo dvakrát oběhla celou planetu. Moc moc blbost. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)

Reklama

Reklama