Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (266)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Klasika no... kokotom v leginach budete davat plny pocet a poctivemu akcnaku, aj ked ako cez kopirak, budete davat hviezdu dve. Ja uz fakt neviem co by kto chcel... je tu spickove obsadenie...film aj napriek stopazi odsypa jak cas v bordely...Costner nie je ziadne moralne orezavatko s vycitkami svedomia a este to je aj R-KO !!!!! Dvaja chlapci z mojej topky dali odpad! ...holt verim tomu, ze za to moze skutocnost, ze Adkins nebaletil medzi komparzom, za co som napriklad ja velmi vdacny... Takze zhrnute a podciarknute NESERTE MA !! Ide o poctivu rezbu s hercami...opakujem s hercami..., kde akcia posobi presvedcivo a nekompromisne. Za mna spokojnost. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečná scénáristická debilita s příšerným Kevinem Costnerem, který hraje absolutně tupého a nesympatického debila a Ryan Reynolds je tady jen pár minut, což je pro děj naprosto obrovský hřeb do rakve. Děj je stupidní, dialogy bolí, Scott Adkins, tupý herec ale smrtící řezník tu jen mluví, ano, ano...ano...to je jako byste točili porno, Madison Ivy nechali nosit kafe a řekli ste Tommymu Gunnovi aby oprcal zvukaře. Akční béčka jsou akční béčka, ale když děj vrší sračku za sračkou, dá se to fakt už jen těžko přehlížet. On totiž jeden IT ňouma může položit svět a jeden teroristický ňouma s pěti zabijáky jedním letadlem unikne kompletní protiteroristické jednotce Velké Británie a zastaví je vězeň s půlkou mozku. Ten film je děsná lobotomie. Ani nevim za co ty 2*, asi že sem viděl větší sračky. 40%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $31,5miliónaTržby USA $14,708,696Tržby Celosvetovo $38,803,993Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,945,988Tržby za predaj DVD v USA $3,946,250║ Teda obsadenie priam luxusné, zíde sa tu stará dobrá garda výborných hercov, kde samozrejme najlepšie vynikne svojou drsnosťou a neskoršou charizmou Costner. Osvieženie prináša "Wonder Woman" Gal Gadot, poteší dobre vyskladaní príbeh, plný fajn akcie a vypätých scén, slušný priemer. /65%/ ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Vynikající obsazení, zábavný námět jak z devadesátých let (od scénáristů Skály), překvapivě chytlavý soundtrack, který naznačuje, že se nenakoupilo v hudební bance, ale pečlivě se vybíralo do kompozice scén a hudebního doprovodu, celkem obstojné efekty a kamera Gonzalese (např. Práskač, Zločinec) s citem pro akci a souboje rovněž ušla . Přesto je to čistokrevné béčko jak vyšité, které nemá šanci zaujmout nikde jinde než na obrazovce Novy za deset let v české premiéře. Proč? Možná to bude tím, že když všechny zmiňované atributy v čele s hereckými legendami svěříte pod patronát režisérovi tří průměrných filmů a jednoho kraťasu, můžete dostat v nejlepším případě opět jen průměrný film. Škoda, potenciál tam všude smrděl, produkce zřejmě dělala maximum, všem to ale nakonec projelo mezi prsty. 55% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nebudem tvrdiť, že ma Nebezpečný spojenec nebavil, pretože je to veľmi fajn zábava. Lenže oveľa viac by som ho docenil, ak by to bolo béčko z béčkovými hercami, kde by som ocenil aj nejaké tie nápady. Ako na pohľad ambiciózny film s fakt extra hviezdnym obsadením (7 známych a hviezdnych hercov je málokde) ale vyvoláva aj vysoké očakávania a tie logické lapsusy sú bohužiaľ neprehliadnuteľné. Takto je to film s dobrým námetom, ale s neprepracovanou psychologickou rovinou, ktorá ostala iba vo forme nevyužitého potenciálu. Ak chcete vypnúť, kľudne do toho choďte, ale bude to zábava na úrovni takej Kobry 11 so sci-fi prvkom navyše. Čo má tiež "svojské" čaro. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)

Reklama

Reklama