Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (266)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nočná zábava starého K. Costnera v ukradnutej dodávke ma ozaj dobre pobavila. Nie len táto úvodná veta patrí k nedostatkom tohto filmu, ale k nej sa pridala aj absencia vážnosti a prepracovanosti a hlbšie ponorenie do mysle diváka, takže po výslednom sčítaní je tu len priemerný výsledok. Žiadny z hercov tu nemá náročnú rolu a trhliny v práci režiséra sú nepriehľadnuteľné, pretože mať takých hercov ako Costner či T. Jones a nevyužiť ich potenciál je veľká chyba. Jednoduchý dej bez poriadneho zauzlenia prináša 50% úspešnosť. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Dám příklad: Vezměte si Jasona Bourna a random psychopatickýho týpka z basy a zkřižte je dohromady a z toho vám nejspíše vznikne Kevča s dvojitou osobností a jako bonus má i ty emoce! Podle mě je to skvělej, no více než skvělej příklad, jak by měl vypadat kvalitní akční film se všema těma bum bum sračkama a náháněčkama přes celý město plus víceméně zavřenej konec! No páni opravdu jsem si to užil.. :D ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

Znuděný Harvey Dent implantuje mysl Green Lanterna do hlavy Supermanova otce, který pak nezastavitelně běhá za zneškodněním odpalovacích raket, zamiluje se do Wonder Woman a za zadkem jim furt křičí Jim Gordon. Kevin Costner to pojal jako vraždícího Kentána z Montarži a Gal Gadot nakonec vlastně vůbec nevadí, že bude žít s masovým vrahem. Hlavně když má v hlavě kousek Ryana Reynoldse! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $31,5miliónaTržby USA $14,708,696Tržby Celosvetovo $38,803,993Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,945,988Tržby za predaj DVD v USA $3,946,250║ Teda obsadenie priam luxusné, zíde sa tu stará dobrá garda výborných hercov, kde samozrejme najlepšie vynikne svojou drsnosťou a neskoršou charizmou Costner. Osvieženie prináša "Wonder Woman" Gal Gadot, poteší dobre vyskladaní príbeh, plný fajn akcie a vypätých scén, slušný priemer. /65%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak ty do mě, já do tebe hůř." Tak do tebe, Jericho, já rozhodně nepůjdu. Nemám totiž v úmyslu nechat se rozkrájet na kousky a pak posloužit jako něčí potrava. A přesně tohle psychopatický magor Jericho dělá a já jsem byl jako divák velmi spokojen s jeho násilným řešením jakéhokoli problému. Jenže pak se mu to v hlavě pomíchalo, pod vlivem implantovaných vzpomínek si začal hrát na taťku a to už nebyla taková zábava. Sice jsem mu pořád fandil, dodával jsem mu munici a pozůstalým jsem posílal plány únikových tras, ale Jerichovo kouzlo zkrátka trošku vyčpělo ve chvíli, kdy začal chápat rozdíl mezi dobrem a zlem. A taková to mohla být zábava. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama