Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (267)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku naivní snaha Angličanů vyrobit akčňák hollywoodských parametrů. Herecké obsazení je více než obstojné, ale příběhově se jedná o nedotaženost, která by si chtěla vzít něco z Tváří v tvář, ale nemá na to. Costnerův drsňák místy přesvědčivý je, ale Liamovi Neesonovi by podobná role seděla přecejen více. Film vyloženě neurazí, ale chytře se rozhodně jen tváří. 45% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nebudem tvrdiť, že ma Nebezpečný spojenec nebavil, pretože je to veľmi fajn zábava. Lenže oveľa viac by som ho docenil, ak by to bolo béčko z béčkovými hercami, kde by som ocenil aj nejaké tie nápady. Ako na pohľad ambiciózny film s fakt extra hviezdnym obsadením (7 známych a hviezdnych hercov je málokde) ale vyvoláva aj vysoké očakávania a tie logické lapsusy sú bohužiaľ neprehliadnuteľné. Takto je to film s dobrým námetom, ale s neprepracovanou psychologickou rovinou, ktorá ostala iba vo forme nevyužitého potenciálu. Ak chcete vypnúť, kľudne do toho choďte, ale bude to zábava na úrovni takej Kobry 11 so sci-fi prvkom navyše. Čo má tiež "svojské" čaro. ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|0%| WTF ??? Co to bylo ??? Neměl jsem od tohoto filmu žádná očekávání, ale že to bude takováhle nepochopitelná sračka? To jsem teda netušil. Mám z toho dočista vymytý mozek. Stejně jako měl Costner v tomto dílu. xD Pardon, teda neměl ho vymytý, ale vloženou paměť někoho jiného. xD Kruci, nemám ve zvyku filmy, které mi nesednou ponižovat, ale já si v tomto případě nemůžu pomoct. Příběh je totálně debilní, chvílemi dost nelogický, ani ve finále se nějak moc nevytáhne k lepšímu – naopak stoupne retardace. Chování postav mě také docela překvapilo. Především Kevin Costner a Gary Oldman mi zde totálně nesedli. Costner měl postavu debila co vše ničí, každého na potkání sejme, prostě děsnou postavu má a tomu mám jako fandit? Oldman je zde děsně nepříjemný. Tommy Lee Jones je zde úplně zbytečně. Ryan Reynolds a Gal Gadot to taktéž nijak nevytrhnou. A co Scott Adkins? Párkrát se tu objeví a ani si nezabojuje, takže opět nic, no. Hudba? Té jsem si ani nevšiml a to skládat skvělý Brian Tyler. Akce skoro žádná a když už, tak obyčejná. Nemám co k tomu už dodávat. Prostě nudná, nesmyslná sračka. Opravdu takhle špatný film jsem dlouho neviděl a to poi všech stránkách. Škoda slov. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadená... chobotina. Nič ma tu nebavilo, postavy boli vyložene negatívne a záporné, vrátane ústredného kvázi hrdinu v podaní Kevina Costnera, ktorý nemal morálny problém prizabiť chudáka v bistre za to, že si dovolil osloviť ho, že sa predbieha. Samotná zápletka je v zápornom zmysle slova čisté sci-fi a v neposlednom rade pritiahnutá za vlasy a nebavila ma. Občas to má vydarenú scénu alebo dobrý akčný nápad, ale inak rozhodne žiadny zázrak a dosť veľké utrpenie. Ale videl som už podstatne horšie a ešte menej vydarené. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Film, který stálo za to dokoukat do konce, protože mě inspiroval: pod svou hnědou koženou bundu jsem si zakoupil úplně stejnou košili s modrým proužkem, jakou má Costner v poslední scéně. Zpětně mi ale došlo, že ta scéna se vyskytla už na samém začátku. Jo, tři hvězdičky jsou tak akorát a ty proužky mi fakt seknou. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)

Reklama

Reklama