Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (268)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Costner v úloze, která by více sedla Liamu Neesonovi. Klasická akční jednohubka o starém drsňákovi, na své "poslední misi". Bohužel i přes výborné obsazení (trestuhodně nevyužité) se jedná o snímek, který je horší, než by se mohlo zdát a ve kterém nefunguje jediná složka, která by dělala film zajímavým. I ten Costner příšerně přehrává. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zarputilá tvůrčí snaha o vyseknutí moderní poklony peckám jako Tváří v tvář, Šakal anebo Uprchlík, která ovšem tak docela nevyšla. Devadesátky jsou totiž dávno v čoudu, a co by kdysi trhalo rekordy v nejčastěji dokupované krabičce ve videopůjčovně, působí dnes bohužel vyloženě směšně. Áčkoví herci se pitvoří v thrillerové blbině urážející pomalu i dítě školou povinné, a než se to jednomu začne s přimhouřenýma očima snad i líbit, přijde odfláklý cukrkandlový konec. Chtěl jsem jásat nad guilty pleasure a místo toho pláču nad céčkovým direct to DVD průjmem... A mimochodem, buď tu Scott Adkins vážně neměl jedinou akční scénu, nebo jsem ve finále nepřekvapivě usínal. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vizuálnym spracovaním a akciou veľmi dobré, no obsahovou stránkou by som túto akčnú krimi priradil k tým tuctovejším. Snímok ma až na zaujímavo hrajúceho K. Costnera ničím neprekvapil, no pozeralo sa na to celkom príjemne a aj keď to bolo pomerne dlhé, čas ubehol ako voda. Najlepší bol stred snímku, kde chodí Costner po meste a keďže nie je schopný žiadnych citov, všetko čo potrebuje si pýta svojským, zvieracím spôsobom - neurvale a bez nejakého vzrušenia, miestami to bolo až komické. No záver ma nemilo prekvapil. Niečo tvrdšie a nekompromisnejšie by sem pasovalo podstatne viac ako takýto cukríček. Priemer. 60/100 ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Režisér Ariel Vromen musí disponovat nějakými nadpřirozenými schopnostmi, díky kterým je schopen zhypnotizovat herce první kategorie a vnutit jim roli ve snímku, jehož kvalita se pohybuje na mentální úrovni odtokové roury v kabinách zkorumpovaného fotbalového klubu. Kdyby si spolu Oldman, Costner, Reynolds a ostatní hvězdy tohoto snímku sedli do jedné místnosti, nic by nedělali, jen by na sebe koukali a občas si někdo z nich prdnul, byla by to neporovnatelně hodnotnější a hlavně DUCHAplnější zábava. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když už jsou agenti CIA v koncích, protože jim zlí pánové smrkli nejlepšího člověka, jenž - obrazně řečeno - držel klíč od arzenálu celého světa ve svých prackách, přichází na řadu doktor Mengele. Ten kuchne ještě teplý mozek onoho čupr špiona a šoupne ho do psychopata a masového vraha Jericha. No celý plán je více či méně směšný a film nám nabídne vcelku průměrnou zábavu, ale musím uznat, že Kevča chytá druhou mízu a v tomhle kousku hraje přímo skvěle. Může se zdát, že nesmysly skáčou na diváka ze všech stran, ale pokud se tento oprostí od fyzikálních zákonů a logiky, může si to i užít. Ač jsem byl zprvu naplněn značnou dávkou skepse, nakonec sám uznávám, že to zas tak zlé nebylo. Ba co víc, řekl bych, že dokonce nadprůměrné. 70% ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)

Reklama

Reklama