Reklama

Reklama

VOD (1)

Vybíjená je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky. Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva, která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová, které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (369)

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vybíjená je jednoduše film o o úplně běžném a nezáživném životě. O tom, jak nám vše od dětství až po dospělost může a nemusí ovlivnit životy, podle toho, jak se k tomu postavíme. Příběh vypráví o přeceňování krásy. Jedná dívka ve škole je hezká a každý jí chce, ovšem v životě jí to štěstí nepřinese. Zatím co druhá je tip o který si nikdy neopře ani kolo se pere s životem a dočká se výsledku. Je to jednoduché, přirozené, ale chyběl tomu šmrnc, vtip cokoli, co by diváka mohlo nadchnout . Viděno v rámci Seznamte se s.../ Michal Viewegh ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nějak vůbec nepobrala. Totálně nenavazující scény, celé to postrádalo jakýkoliv smysl a holka, která má celou dobu ztvárňovat totální ošklivku, je ve skutečnosti krásná, sympatická a sebevědomá holka, tak já už fakt nevím. Korunu tomu nasadila Krainová s větou: „Víš, jak je těžký bejt hezká holka?" Já bych řekla, že rozhodně lehčí, než být ošklivá. Suchoše, Geňu a Sokola dohromady fakt jen v Partičce, jinam by už spolu rozhodně lézt neměli. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Pro mne veliké zklamání, protože jsem po rozjetých Českých komedií, co jsem zatím letos viděl (mimo Babovřesk) očekával zase fajn zábavu a příjemně prožitou hodinku a půl. Bohužel jsem se dočkal čehosi, co vlastně ani komedií nazvat nejde. Mimo pár otřepaných fórů, které ani nebyli směšné, jsem dostal směsku absurdních skoků do minulosti, prolínajících se ze současným životem exstudentíků a jejich vyhodnocováním dosavadních, většinou zpackaných a nezajímavých životů. Jak už jsem v některých komentářích četl, může mi někdo říct o čem tohle vlastně bylo? Viděno jako 4 film v pořadí v rámci Challenge Tour 2015: 30 dní se světovou kinematografií ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Určitě to není ani komedie ani drama. Je krása povrchní? Jistěže je milý moralisti. .."To je život, já za to přeci nemůžu".. "Víš ,jak těžkej život má hezká holka"...- Nad ošklivou holkou se nikdo neudělá.- A jak je povrchní, tak je i pomíjivá. .."Lidi jsou prostě hluchý a slepý" .....-K ŽIVOTU-.......Tak to jsme zmapovali téma a teď film. Celkem překvápko, žádná křeč, ale uvolněný vyprávění, kde čas je neúprosný, ale bere se s nadhledem. Nejde o žádný herectví na Oscara, ale úplná sračka to také není. Takže za 3* ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím. Partičkovský humor mi byl vždycky blízký, Nikolaeva můžu už od dob "Báječných let pod psa", ale dlouho jsem v kině tak netrpěla. Hodinka a půl mi subjektivně připadala jako hodiny tři. Dramatická velkofilmová hudba seděla k režisérovým "Lidicím", ale k této "komedii" ani omylem. Uvozovky uvádím z důvodu, že mi k pobavení vážně nestačí neustále se opakující narážky na neatraktivní obličej, vzpomínky na masturbace ve školní jídelně a jiné sexuální narážky (přiznávám ale, že jediný výbuch smíchu u mne vyvolala scéna s veverkou ve Stromovce). Dost mi vadilo neustálé vracení se do minulosti, nesedli mi herečtí představitelé mladých verzí hlavního tria.. zdánlivě tedy všechno špatně. Vyzdvihnu ale ženské osazenstvo, tedy Simonu Babčákovou (skvělá v každé roli) a dvojici Krainová - Bartošová. Při hodnocení ale zavírám obě oči. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo v průběhu srpna a září 2014. (Terva)
  • „Snažil jsem se tu postavu ztvárnit tak, že je to vzteklý, sarkastický, štiplavý člověk, ale už si na tohle vybíjení emocí vlastně zbyl jenom sám. Začíná se obracet dovnitř a dospívá k tomu, že chyba asi není jenom kolem něj,“ charakterizoval svoji filmovou postavu Ondřej Sokol. (SONY_)
  • Film se natáčel především v Říčanech a lokacích na Sedlčansku. Místem setkání maturantů po pětadvaceti letech se stala lokalita letního tábora v Častoboři. (rakovnik)

Reklama

Reklama