Reklama

Reklama

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak Smithovi už jsem přestal rozumět úplně. Film od filmu si vybírá ujetější a absurdnější témata a filmu od filmu zabředává do větších a hlubších sraček. Tohle jen jen prostě o tom, že si Deppovi a Smithovi vyrazili s několika přáteli na dovolenou a tohle tam natočili. Herecky bída, vtip nula. Těch 5% je za Glam Skanks a jejich muziku. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Kevin je sám doma a totálně mu mrdlo. A tak si usmyslel zavolat svého oblíbeného dealera středně těžkých drog a nabídnout mu nějakou tu fachu. Takže se vrací další kretén (kolikátý už?) v podání pana Deppa. A tentokrát přitáhl i malou Deppku a exDeppku. Mladá Smithka si taky štěkne roli. Výsledek je...ne, nebudu sprostý, slíbil jsem, že nenapíšu hovno, ani za pytel sraček. Zapomeňte na Jaye, Boba a Dogma. Trauma. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kupodivu, už když jsem viděl trailer, říkal jsem si, že to bude paráda. Když jsem pak četl různé komentáře k filmu, byl jsem si už takřka jistý že se mi to bude líbit. Zbývalo jen přesvědčit se na vlastní oči. Smith naprosto zešílel. A to je to nejlepší, co pro nás mohl udělat. Ten film je jedním slovem parádní, už dlouho jsem se tak nebavil. Klobáckové jako by sem utekli z filmů Charlese Banda. Úvodní song je úžasnej (vlastně všechny, co tu holky zpívají). Obě holky skvělé, Justin Long tradičně výtečný a Johnny Depp naprosto rozsekal. Tohle je prostě pecka, která mi sedla jako prdel na hrnec. Chci dvojku! Kevin Smith válí. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se brát Yoga Hosers s nadhledem a i jsem se na ně těšil, ale strašně mě film zklamal. Bylo mi jasné, že to bude příběhově naprostý úlet, ale tohle není úlet, tohle je kravina prodávaná jako nějaký hlubokomyslný kousek. Výkony jsou všechny parodické a praktický nic nefunguje, ať už vizuální efekty, tak jakýkoliv vtípek. ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Šíleně nezajímavý a po všech stránkách špatný film, který neumí být vtipný, hororový, neumí vytvořit funkční parodii, oslovit nějakým příběhem, prostě nic. Kevin Smith klesl opravdu hluboko, tohle nezakecá tím, že chtěl vytvořit něco nenáročného, záměrně béčkového, ujetého apod. Yoga Hosers nenabízí ani průměrné charaktery, neoplývá smysluplnými dialogy, takže prostě nic než ztráta času... 1/10 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama