Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (390)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Trailer mě zaujal a Coopera mám poslední dobou v hledáčku, tak jsem se k tomu i přes vlažný přijetí dopinkal a nelituju. Je sice pravda, že to místy působilo nedovařeně - chabě řešený odbočky a nepříliš uvěřitelná změna chování v závěru, ale i tak mělo kuchyňský napětí svý kouzlo, herecky jedničkový, příjemně mi to uplynulo. Do emocí pěknýho loňskýho CHEFa tady sice bylo daleko, ale jako studie složitýho perfekcionistickýho idiota to boduje. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hoci sa sefkuchar Adam Jones v podani Bradley Coopera obcas spraval ako arogantna svina, predsa len je toto jeden z tych lepsich filmov o vareni. Hoci komedia to velmi nie je, rezisersky je to dost rutinne natocene, dialogy obcas tvoria az vatovo plane plky. Ale Uma Thurman bola vyborna, Sienna Miller tiez. Cooper vie hrat, Bruhl /Co kdybychom zili spolecne s istym Pierrom Richardom/ sa snazil , no a este jedna vec. Ja tiez varit viem, ale nevarim preto, ze som moderny muz 21. storocia, a podobne bla bla bla, ktory zije v nejakych - izmoch. Ne, ne. Ja varim hlavne, ze som hladny a proste /a sproste/ sa chcem najest. 60 % ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ke gastronomii mám vskutku daleko a vlastně jsem asi ani pořádně neviděl (kromě výživného, ale více feel good orientovaného Chef) žádný film z tohoto prostředí. Jenže tak ladně podaný a navíc skvěle obsazený kousek jsem opravdu nečekal a dlouho odkládal. Uvítal bych pouze více mé oblíbené Alicie Vikander, ovšem Bradley Cooper byl naprosto neskutečný ve všech polohách a tu roli šéfkuchaře se vším všudy jsem mu naprosto věřil. A se Siennou Miller mají úplně neskutečnou chemii mezi sebou. Zíral jsem, jaký skvost jsem si málem nechal ujít...9/10 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Prostředí michelinských restaurací mě zajímá, takže bylo fajn nahlédnout do jeho filmové verze. Víc než příběh - protože ten byl docela prostý - mě samozřejmě zaujaly dobroty, které šéfkuchaři vytvářeli na talíři. Šokující, a perfektně zahrané, byly hysterické scény, které u toho Bradley předváděl. Ačkoliv nevím, jestli by mi chutnalo, kdybych viděla, jaký stres za tím stojí. Slabší 4*, a přiznávám, že v mém hodnocení hraje velkou roli jídlo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NECHCI, ABY SEM CHODILI ZA JÍDLEM, ALE ZA SEXEM. CHCI NABÍZET KULINÁRNÍ ORGAMUS…“ /// Kuchařskej Rolling Stones (nebo taky arogantní zmrd) je zpátky mezi svejma (kteří ho moc rádi neviděj) a chce třetí hvězdu (tu vod „M“). Poskládá si team jako ty týpci v akčních filmech a jestli jste na ty kuchařský šou, tak tohle „Prostřeno“ s Pohlreichem je určený právě vám. ANO ŠÉFE tady totiž zní docela často! Celkem dost známejch tváří, slovní humor, sympatický postavy. Nechybí zklamání, drsnej soupeř, láska, dojemný okamžiky ani kuchařskej orgasmus. Prostě je tady vod každý ingredience trochu a líbí se mně, že nesklouznou k vočekávanýmu klišé. Filmovej orgáč to není, ale je z toho něco voňavýho cejtit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V žrádle (i lásce) na kari bylo hodně koření. 2.) V kuchyni jsem jako doma. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Snímku je možno nájsť aj pod označením Untitled John Wells Project, The Chef či Adam Jones. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama