Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Shit 

všechny recenze uživatele

Od začátku bylo jasný, že všechno míří k poslední a závěrečný hře, která měla být vyvrcholením celýho filmu a to se v rámci možností povedlo, ale jinak je to spíš nezajímavý a Stallone je tady bohužel jen jako nějaká hráčská legenda a neni tam z jeho strany ani náznak násilí a to k němu moc nesedí a ještě k tomu se tam objevuje jen sporadicky, dokonce i Gabriel Byrne je velice nevýrazný a do jeho role mohli obsadit kohokoliv jinýho a nic výraznýho by se tim nezměnilo. Na to jaký to má herecký zastoupení to je zklamání, ale naštěstí jsem s tim tak trochu počítal, takže mi to přišlo jako průměr ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Neškodná pokrová partička so sympatickými hráčmi. Niečo si berie od Goodfellas, dačo od Kasína, Scorsese by mal isto radosť. Určite by spozoroval povedomé kamerové nájazdy aj prostredie v akom sa dej odohráva. Škoda, že sa v ňom vyskytuje asi poltucet zvratov čím počiatočná hravosť skĺzava do kŕčovitej exhibície s jediným cieľom vyškoliť diváka. Prichádza tiež na najmenej pravdepodobné situácie, kedy sa nepriatelia stávajú priateľmi, mafia kývnutím ruky odpúšťa státisícové dlhy. Jednoducho rozprávka, v ktorej sa síce nedá veriť nikomu, ale v ktorej si nakoniec všetci poklepú po ramene. Ak ste fanúšik pokru krok vedľa asi nespravíte, ak je vám ľahostajná kartová hra aj Sylvester Stallone, ktorý sa objavil v menšej roličke pokrovej legendy, pokojne otočte list. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Solidní podívaná, která svým námětem není zcela originální, ale příjemně se sleduje. Jakmile se kolem 40. minuty filmu objeví na scéně Sylvester Stallone, nabírá snímek druhý dech a směřuje k závěru plnému zvratů. Sylvester Stallone není možná velký herec, ale rozhodně to není žádná tragédie. Hráči jsou film, kde neukazuje své vypracované svalstvo, objevuje se tu ve skvěle padnoucím obleku a se seriózními šedinami ve vlasech, jeho grimasy nejsou vůbec špatné a platí tu pak jednoznačně za největšího sympaťáka a nejzářivější hereckou hvězdu. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh filmů a mám rád Stalloneho, přesto nejedná se o výrazně vyvedený snímek. Vše je tam předvídatelné a přesto, že jsou Hráči prošpikovaní hereckými hvězdami, tak byli všichni nevýrazní. Závěr filmu vše ještě dokopal. Jedná se sice o nadprůměr, ale se Slyem jsem viděl mnohem a mnoho lepších filmů. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Moje znalosti karetních her končí někde u kanasty a i ta už je pro mě vrcholem hráčského umění, takže poker neumím a ani nechápu. Ale jako mě baví filmy o baseballu či americkém fotbale, čili sportech, kterým nerozumím, tak mě bavilo i tohle. Zápletka byla sice šablonovitá až běda, ale prostě to mělo koule, výborného vymahače, závěrečnou hru, při které jsem ani nedutal a hlavně, hlavně to mělo herce. Všichni do jednoho zahráli výborně, takže se nemá cenu vyzdvihovat konkrétní jména. Každopádně je to snad první film, kdy Sly nedá nikomu ani facku. Příjemná záležitost. 80% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Většina hlavních mužských charakterů je pojmenována podle známých jmen v karetním oboru. (PußyMagnet)
  • Režisér Damian Nieman je tiež profesionálnym kartovým mágom, pričom „making of“, ktorý je súčasťou DVD, obsahuje jeho vlastné pozorouhodné triky. (Arsenal83)
  • Bo Hopkins se ve filmu jmenuje John Scarne. John Scarne byl slavný karetní mág 20. století. Ve filmu The Sting například dubloval ruce Paula Newmana. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama