Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Hráči rozohrajú zaujímavú, 86 minút dlhú hru slušným Stalloneho prológom a peknými titulkami. Príbeh zaujme už od začiatku, udrží si dobré tempo a príjemnú atmosféru pri ktorej sa nedá nudiť. Na Stallona si síce musíme počkať až do 40. minúty kým sa na plátne ukáže v plnej paráde a v dobrej úlohe, ale za ten čas si film bez problémov vystačí aj bez neho. Napokon je tu mnoho dalších dobrých hercov, ktorý majú zaujímavé úlohy ako napr. Stuart Townsend, sympatická Thanie Newton a poteší aj Jamie Foxx s Gabrielom Byrnem. A samotného Stalloneho úloha je tiež dosť dobrá a zaujímavá, Sly nesklamal aj ked´ si myslím že ako hlavná hráčska legenda pokru tu moc nevynikol a nebudil príliš rešpekt voči ostatným, ale je aj tak dosť dobrý. Film má aj príjemnú, "hazardnú" atmosféru, celkovo na mňa pôsobil veľmi dobrým a slušným dojmom. Hráči je príjemná dráma, s pár slušným poker scénami nad ktorými vedie tá záverečná, ale aj film s dobrým príbehom ktorý zaujme, kvalitnými hercami a hudbou, ktorá spríjemní pozeranie. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Děj se točí hlavně okolo Gabriela Byrnea a Stuarta Towsenda , ač je mohutně propagován Sly Stallone. Stellone nemá ve fimu moc času - vlasně akorát v závěrečném karbanickém večeru. Film ukazuje jak je lehké prohrát balík a jak všichni podvádějí a podrážejí své kamarády a kumpány. Melanie Griffith je tu zřejmě jen aby bylo hlavních herců sudý počet. Celkově to není nudná podívaná, samý zvrat, ale ne že bych ho musel třeba za týden vidět znovu. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film je kvalitně natočený, velmi slušně obsazený a námět je pro mě dostatečně atraktivní, abych se mohl hodně dobře bavit, Gabriel Byrne si opět střihnul roli, která mu naprosto přesně seděla a potěšil mě i Sylvester Stallone, který mě v klidnějších rolích stárnoucích gangsterů/ hazardních hráčů baví víc než jako důchodce John Rambo nebo Rocky Balboa. Problém spočíval v tom, že měl příběh příliš monotónní průběh, asi jsem čekal trochu živější děj. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych zasedl za pokerový stolek s brilantním podfukem v rukávu, tak bych se patrně hbitě proměnil v kavku, které se křížová trojka ani modlením nechce proměnit v srdcové eso a z jistého bohatství by byla ztráta celoživotních úspor. On se totiž s výskytem stotisícových žetonů vždycky odněkud vynoří Dean Stevens a jednoduše přitáhne bank do své bezedné šrajtofle. A jelikož nic není tak pravého jako faleš pokerového hráče, tak si myslím, že pro fandy obrázkového hazardu, pohodové kombinatoriky a krásných žen jsou Hráči velice slušnou volbou. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Průměrná podvodnická zápletka, kde hraje hodně známejch herců, ale jejich průměrnost nemá šanci hustotu kvality zlepšit. Potěší triky s kartama a klasicky atraktivní zápletka z hazardního prostředí, ale konec nemusel být tak chtícně překvapivej (ale to už by zas nebylo ono, takže držím hubu). V roli Natea jsem rozpoznal zpěváka z Cypress Hill (jmenuje se B-Real, real Louis Freese). Nejvíc mě ale dostal neznámej psychopatickej herec Roger Guenveur Smith, kterej hrál Maliniho poskoka Marla - ten jeho vyšinutej pohled, pomalej hlas a kecy, co mu scénárista připravil, mě potěšily natoli, že hvězdu přidávám (ale na imdb se na všech fotkách směje a vůbec nevypadá jako takovej hajzl). PS: jako vždy v oficiálním textu distributora je zas nesmysl - Stallone totiž hraje postavu, která se jmenuje Dean Stevens, a všichni chcou porazit právě ho a né, že je bude učit... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Karetní triky na začátku filmu provádí scénárista/režisér Damian Nieman, R. Paul Wilson, Jason England, a Earl Nelson, všichni známí karetní mágové. Earl Nelson a R. Paul Wilson dokonce učili kvůli filmu Sylvestera Stalloneho a Stuarta Townsenda jak dělat správně karetní triky. (PußyMagnet)
  • Režisér Damian Nieman je tiež profesionálnym kartovým mágom, pričom „making of“, ktorý je súčasťou DVD, obsahuje jeho vlastné pozorouhodné triky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama