Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Young: 1. Shade [3:29] ,2. Wisdom in Pain [3:44] ,3. Twin Turban Testimony [2:58] ,4. I Could Have Jumped [2:50] ,5. The Booze Buzz [5:45] ,6. Incapable of Choosing [2:27] ,7. Slippery When Wet [2:30] ,8. Dancing with a Wet Handkerchief on Your Mother's Grave [4:05] ,9. Dizzy Miss Mizzy [2:09] ,10. I Regret [2:23] ,11. Salamander Schmorgesborg [3:17] ,12. The Parlor of Prestidigitation [2:32] ,13. The Dean's with the Professor [2:39] ,14. Sniffing Play Dough [2:18] ,15. Yachumflatz [2:52] ,16. Shades of Grey [3:35], ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film podle konceptu "každý vykouří s každým". Líbí se mi filmy z tohoto prostředí, jen toho pokerového umění tam nebylo ukázáno moc - ne jako v jiných filmech. Každopádně volba S. Stalloneho je pro mě vždy dobrá, protože mám toho herce rád a jeho charisma mě uchvátí v kterémkoli filmu. Takže - nebylo to špatné, závěr trochu přeplácaný - 59 %. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád poker, takže ja som si film celkom užil, aj keď scenáristicky to nie je žiadna sláva. Teda až na ten koniec, ten bol naozaj prekvapivý s parádnou a nečakanou fintičkou. Ale pokiaľ sa vo filme nemihnú karty tak nudí, dobrá atmosféra je snáď iba pri hráčskom stole, nikde inde. Takže priemerná jednohubka, ktorá neurazí ale ani výrazne neoslní. Viac si ju užijú ľudia, ktorým nie sú karty cudzie. 65/100 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** FILM PLUS - Já mám tenhle film hrozně rád. Není to bůhví jak promakané krimi a atmosféra je taková poklidná, ale je strašně zábavné pozorovat všechny postavy, zejména samozřejmě Slaje :) Další herci jako Byrne, Newtonová, nebo pan Malini jsou fajn, a nebo Roger Guenveur Smith, coby gorila pana Maliniho, byl hrozně zajímavej. Škoda, že nedostal víc prostoru můj oblíbenec Jamie Foxx. V konečném součtu dávám 80%. // TV FANDA (10.8.2013) - Další opáčko a opět maximální spokojenost. Pan Malini a jeho komplici u mě opět zabodovali :) CZ Dabing také chválím, takže hodnocení je stále stejné - 80%. // (20.1.2016) DVD - Nemohu jinak, než opět potvrdit spokojenost z této super mini-gangsterky o hazardu. Stále 80% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Moje znalosti karetních her končí někde u kanasty a i ta už je pro mě vrcholem hráčského umění, takže poker neumím a ani nechápu. Ale jako mě baví filmy o baseballu či americkém fotbale, čili sportech, kterým nerozumím, tak mě bavilo i tohle. Zápletka byla sice šablonovitá až běda, ale prostě to mělo koule, výborného vymahače, závěrečnou hru, při které jsem ani nedutal a hlavně, hlavně to mělo herce. Všichni do jednoho zahráli výborně, takže se nemá cenu vyzdvihovat konkrétní jména. Každopádně je to snad první film, kdy Sly nedá nikomu ani facku. Příjemná záležitost. 80% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Mnoho situací je odkazem na knihu Karla Johnsona "The Magician and the Cardsharp". Například Malini dostal jméno od slavného kouzelníka uvedeného v knize a Shade je výraz pro podvodný karetní trik. (PußyMagnet)
  • Na začiatku filmu je vidieť veľa zariadení na podvádzanie kariet, ktoré sa používali v 19. a 20. storočí. Medzi nimi je zariadenie Kepplinger, ktoré bolo najpopulárnejším používaným zariadením na podvádzanie kariet. (Arsenal83)
  • Všechny karty používané ve filmu byly vyrobeny firmou United States Playing Card Company. Používané značky jsou Aristocrat, Bee, Bicycle, a Tally-Ho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama