Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

kingik 

všechny recenze uživatele

Falešný hráč Vernon, jeho stará láska Tiffany a Charlie Miller jsou dobře sehraný tým hazardních hráčů a podvodníků, kteří se v ilegálních hernách L.A. snaží dosáhnout především na co nejvyšší výhry. Situace se ale zkomplikuje, když Tiffany přivede nového hráče Larryho Jenningse. S jeho pomocí a Vernonovou zručností mají oškubat dalšího. Jenže Larry udělá největší chybu a nechá se strhnout hrou, a než se naděje, prohraje 85 tisíc dolarů. Netuší, že se stal součástí dobře promyšleného plánu a že peníze si rozdělí Charlie, Vernon a Tiffany. Kumpáni-podvodníci ale netuší, že peníze, o které Larryho obrali patřili mafiánovi Maxi Malinimu, který je bude chtít zpátky. A pak dojde na velký karetní souboj, jehož hostitelem je Max Malini a nenaruší ho ani komplikované vztahy mezi trojicí podvodníků. A do toho přijíždí do města pokerová legenda Dean Stevens a na diváka se valí jeden švindl za druhým a nejde jen o karty, ale hlavně kdo s kým a proti komu hraje. Takže řada zvratů to jistí a hlavně to jistí trojice Sylvester Stallone se svým zteřelým obličejem, celkem přitažlivá Melanie Griffith a Stuart Townsend. Nečekejte víc, než jen zábavnou hru o velký balík peněz, která nenudí. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela slušná karetní jednohubka plná podrazů, u které jsem se celkem slušně odreagoval. Tempo filmu slušné, scénář v poho, ale nebejt toho obsazení tak je to asi mnohem horší, protože režisér tomu moc nedal. Stuart Townsend je fajn, Thandie Newton správně sexy, Gabriel Byrne překvapivě hodně dobrý a za zmínku stojí i Stallone s Foxxem v menších rolích. Prostě takový fajn odreagování na večer. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychová nevtipná komedie / nedramatické drama s příjemnou hudbou Christophera Younga a zajímavým koncem. Kdo se těší na Sylvestra, má smůlu, protože ten hraje až v druhé polovině filmu, je prošedivělý, kouří doutník a hodně kecá. Melanie Griffith je tu pouze do počtu, Jamie Foxx je zábavný, ale brzy musí opustit plátno, Thandie Newton je jen hezká květinka - mrcha, a tak film stojí na Townsendovi a Byrnemu, kteří to zvládli a uhráli role svých karbaníků velmi dobře. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako to pri filmoch o kartách, kasínach a podobných voľnočasových oddychových aktivitách býva, ide len o to, kto koho odrbe, kto koho odrbal a kto sa len koho chystá odrbať, ale robí sa to celkom v prekvapivom štýle. A dokonca aj divák je permanentne odrbávaný, pretože oči som pretieral, ako keby som tam mal tri jačmene, ale oni fakt robili z Melanie Griffith sexicu? 😕 ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, který opět přináší něco nového ke Slymu... Sly je boxer, akční hrdina, válečník, drsný polda, zachránce lidí, borec v páce, zpěvák country, horolezec, expert na výbušniny a mnoho dalšího a nově.... super karbaník... Je to rozhodně příjemné osvěžení, ale mám takový pocit že od do Demolition mana, Cliffhangera či specialisty natočil pár dobrých a dost průměrných filmů, ale nic světoborného. Doufejme že to příchod Ramba 4 a Rockyho 6 napraví :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Všechny karty používané ve filmu byly vyrobeny firmou United States Playing Card Company. Používané značky jsou Aristocrat, Bee, Bicycle, a Tally-Ho. (PußyMagnet)
  • Gang ve složení Tiffany, Charlie a Vernon pije během filmu pouze Jacka Danielse. (PußyMagnet)
  • Postava Profesora je založena na Dai Vernonovi. Vernonův portrét také visí na zdi v Magic Castle, když Profesor sedí. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama