Reklama

Reklama

Winx club - V tajemných hlubinách

  • Itálie Winx Club: Il mistero degli abissi
Trailer 2

Obsahy(1)

Winx jsou zpět! Tentokrát se chtějí chopit císařského trůnu a aktivovat ohromnou sílu, omylem však probudí krutou vílu Politeyu, která byla zakletá třemi čarodějkami. Ona je však připravená uzavřít s Winx dohodu. Víla Politeya jim řekne, že proto aby aktivovali trůn je potřeba osvobodit Tritanuse z Oblivionu, ale předtím musí získat životní sílu krále. Winx si okamžitě vzpomněly na Skaje, který je králem Eraklionu a manželem Bloom. Čarodějnice vyráží do Gardenije, kde Bloom a Skáj tráví společné chvíle.. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (15)

RyuzakiSE 

všechny recenze uživatele

Tento film je určen pro mladší dívky v mladém věku, nikoliv pro dospělé... takže když jsem byla v kině s mladší sestrou, mohla jsem se znudit a už od začátku jsem věděla, jaký to bude mít konec. Sestra byla z Winx nadšená, společně s dalšími dívkami, co byly v sálu... takže tvůrci splnili to, co měl tento film splňovat → zaujmout mladší dívky. ()

ASSEMBLEDSK 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých Winx Club filmov je Winx Club: V Tajemných Hlubinách najslabší. Hlavná záporačka Politea ma veľkým spôsobom dosť sklamala, pretože bola len na začiatku a na konci filmu a skoro nič sme sa o nej nedozvedeli. Návrat Tritanusa mi prišla dosť divná a nespravodlivá, aspoň Trix mi prišli veľmi fajn. Animácia a CGI je vlastne taká istá ako v 5. série a moc sa nezmenila. Moc sa mi nepáčil Kiko, ktorý mi prišiel vizuálne najhorší zo všetkých filmov (dokonca aj v prvom filme vypadal o dosť lepšie) a transformácia Sirenix 3D sa vôbec nezmenila a mám istý názor ako v 5. sérii. Finálny súboj mi prišiel celkom fajn, ale prišiel mi strašne moc urýchlený a smrť Politei ma tiež celkom sklamala. Finálna pieseň bola akože WTF! (veď to nedávalo žiadny smysel!) 3/10. ()

Reklama

Tempest 

všechny recenze uživatele

Tak na rovinu, za mě tak maximálně 2,5 hvězdy, ale mé dceři se to hrozně líbí, takže 4 hvězdy jako naše společné hodnocení. Film vypadá spíše jako delší epizoda stejnojmenného seriálu. K žádným velkým překvapením nedojde, děj je dost předvídatelný a dá se říci i schématický, ale určitě se dětem, které mají v oblibě seriál, bude líbit. ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Tak jo. Zhluboka nadechnout, koncentrovat mysl... Dneska na Winx chtě nechtě musím do kina, dcera je neúprosná. (Kde se v dětech ta krutost bere???) Pokud přežuju, poreferuju. Držte mi bulvy. EDIT: Tak to mám za sebou. Musím uznat - výjimečný výplach. Byť vybaven třemi dvanáctkami v plechu, přišel jsem nejméně o rok života. Příběh natolik zmatený, že jsem plechovky místy podezíral z obsahu čistého lihu. Rypouš sloní coby padouch, který je tahán za rypák třemi (čtyřmi) perfidními rachomejtlemi. Všechny potíže se vyřeší stylem "dáme do toho všechno a všichni společně". (Viktor Kožený už si mne ruce :-) ) Dámy a pánové, zlatá Zvonilka. Zlatá Zvonilka! Nicméně - dcera (6) byla nadšena. A včil mudruj... Dvě hvězdy za malou tam hodím, ale nechce se mi, vážně ne. Co dodat závěrem... Snad jen - perkusní úder!!!!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co je na těchto postavách zajímavé. Jasně, primárně je cíleno na holky, což já nesplňuji, ale animace se mi prostě nelíbila a rozjásanými barvami se takový nedostatek moc zachránit nedá. Příběh je jednoduchý, klasický boj dobra se zlem, který nemá žádné překvapivé nebo nečekané rozuzlení. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Děj filmu je zasazen do období po páté sérii seriálu Winx club (od r. 2011). (JackBurda)
  • Scény, při kterých Winx bojují s mutanty pomocí štítů a pěstí, jsou vystřiženy z druhé série seriálu Winx Club (od r. 2011) z epizody s názvem"Bitva o Nekonečný oceán". (JackBurda)
  • Veľmi veľké množstvo scén v tomto filme je iba skopírovaných a digitálne prerobených z piatej série originálneho seriálu. (BLEEDER)

Reklama

Reklama