Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

West 

všechny recenze uživatele

Opravdu mě zajímalo, jak se chce takový film poprat se spoustou zbytečných klišé, bez kterých by vše okolo nemohlo vůbec fungovat. Navíc EDM, který se mi tak trochu příčí s mým stylem hudby, jako DJeovi (co už má nějakejch 12let hraní house music za sebou). Bohužel je to danný tím, že my nežijem v LA, ve světě nekonečných večírků a party, a nemáme tu na každém rohu nějakou akci, ze které by se člověk mohl dostat na světovou scénu. Mimochodem - 128BPM je moje gusto a kdo mě zná ten ví.. a pro mě tady Zac Efron, měl někdy až moc upjaté výlevy emocí při mixování (hraní) , ale děj bavil , a vše naprosto odsejpalo. A na konci toho všeho to bylo hodně pohodový, a vůbec nenudilo, což beru jako obrovský plus.. Jen nevýhoda, že mám teď hroznou chuť si zahrát na nějaké party. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Hezky si nalijeme čistého vína. Film kde Emily Ratajkowski tancuje bez podprdy a s obrovský výstřihem, film kde hraje přeslatenej Zac a film, který má suprovou muziku, nemůže být nikdy propadák a taky není. Atmosféra je perfektně zachycena, přesně jaká v klubech bývá. Zacovi jsem teda moc nevěřil, že by byl opravdu DJ, ale jinak super. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

SPOILER!!!Vzhľadom na skutočnosť,že Zac je môj obľúbenec na snímku som bola zvedavá hlavne z dvoch dôvodov.Kôli Zacovi a z druhého kôli Zacovi.Musím konštatovať,že chlapcovi bola znova a opäť snímka ,,ušitá" presne na mieru.Prostredie DJ-ingu ma vrcholne nezaujíma (no to je môj problém) a fakt,že je skutočne z tohto prostredia ho ešte neoprávňuje označovať za hudobný.Čo sa žánrov týka,ten romantický so mnou nezamával,skončil skôr ako sa stihol vôbec rozbehnúť.A ten dramatický dokázal,že tie najlepšie veci v živote (pieseň) sa rodia na úkor nešťastia,v tomto konkr.prípade smrti Cole-ovho najlepšieho priateľa.Jedlo šéfkuchára podávané na zlatom podnose je žiaľbohu bez chuti.Snímke chýbala dravosť,náboj a emocie ako soľ.Zac,ty sa dokážeš daleko viac predať,dokázal si to i v minulosti a Emily,ty sa radšej vráť do videoklipov. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

We Are Your Boring Friends. S najväčšou pravdepodobnosťou ten najzbytočnejší film aký za minulý rok vznikol a išiel do kín. Zvyčajne píšem k filmom dlhšie komentáre, ale k tomuto skutočne nemám čo. V tom filme sa totiž nič, ale absolútne nič za celú dobu neudeje! Nie je to ani dráma, ani komédia, ani romantika, ani ... no NIČ! Jediným hnacím motorom tu od polovice je totálne nezáživný milostný trojuholník, ale inak prázdnota. A to podotýkam, že nemám nič proti DJom, elektronickej hudbe, ani Zacovi Efronovi (napríklad v Neighbors bol značne cool), ale toto zbytočnosť. Tie zdrvujúce kritike a totálny prepad v kinách úplne zaslúžene. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron se musel kvůli roli Colea naučit dělat DJe. Pomáhal mu s tím švédský DJ Alesso. (romajz15)
  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama