Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Teda fakt hruza kam sa ceska kinematografia vydala, jednak su tu plane Posledni Plavky, Gympl, potom Hrebejkove "nadhery" ako Zakazane Uvolneni, Vieweghove umelohmotne bordele, co sa nedaju citat ani pozerat , Troskove Babovredy a teraz este aj tato ubohost. Madl je herecky na presdrzku a nic sa tam dohromady nedeje. Hruza, kam az moja /stale viac -menej/ mylovana ceska kinematografia dokazala spadnut, az na uplne dno zumpy, smutne : 0 % ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taťána Kuchařová není žádná herečka. To je snad všem jasné. Ale svou roli zahrála hodně přirozeně. Asi dobrá praxe a ta, jak víme, dělá mistra. Působila na mě daleko lepším dojmem než Simona Krainová. S povděkem kvituju to, že se konečně někomu povedlo zfilmovat svět hokejek a modelek. Sice je to taková pohádka, ale proč ne. Mádlova hokejka byla fakt příšerná. Takovou osobu bych domů nechtěla ani za zlaté prase. Ten si měl jít odpočinout do Bohnic. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tady jsem zvedla hodnocení, jelikož jsem snímek viděla během let opakovaně a pokaždé mě bavil. Je mi jedno, že bylo předem jasné, kam to spěje. Zplastikovanou, starou-mladou Kuchařovou-Brzobohatou-Gregorovou nevím vlastně zrovna jakou (?) nemusím, ale tady byla moc fajn. Také Mádl zahrál vymaštěného hokejku přesně a Adrian Jastraban je dobrý vždycky. Tento televizní film je pro mě synonymem zábavy a ráda se na něj podívám znovu. Takže za 4. . ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě občas připadá, že na naší televizní i filmovou tvorbu platí mnohem přísnější měřítka, než na zbytek světa. Správnej dres je naprosto pohodová romantická komedie s možná trochu moc přeslazeným koncem, ale to je snad jediný výraznější kaz. Mádl sice svojí postavou nesplňuje parametry hvězdy NHL, ale jinak potrhlého sportovce s fóbií z paparazzi zvládnul výborně a po stránce komediální film táhl. Jastraban roli zamilovaného profesora podal s přehledem a v kabinetu mu skvěle sekundoval Vladyka. No a na Taťáně Kuchařové sice bylo znát, že to není herečka, ale zase je to sakra hezká ženská a navíc postupem času jakoby získávala na jistotě, takže ani jí neni nic moc co vytýkat. To nízké hodnocení vůbec nechápu a film si ho rozhodně nezaslouží. 80% ()

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobře natočený špatný film! Scénář bolel jako šťourání se v otevřené ráně. Prostinké teze byly vyvraceny ještě tupějšími argumenty a deklaracemi ("hezká blondýnka nemusí být blbá, zvlášť když je takhle milá...") a celé to působilo jako scénka z Tele Tele nebo přinejlepším nepovedeného dílu Bakalářů. Přitom se sešli slušní herci, kvalitní řemeslo... jen scénář a režie zaznamenaly jasný debakl na vlastním ledu. *Fajn je, že už vím kdo je Igonda! ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)
  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)
  • V závěrečných titulcích je chybně uveden název skupiny AD/DC, správně má být AC/DC. (petrsv)

Reklama

Reklama