Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ale ono to nebylo zas tak hrozné. Taťána je opravdu hezká holka a v roli ženy hokejsty se hodí. Její svalnatý manže Madl byl teda spíš pro smích, to bohužel tak je, ale celkově trápení "hloupé" modelky je celkem k pochopení. Oni by ty holky opravdu nebyla žádná třída nebýt super nadaných sportovců. V tomhle případě se mi i líbil Adrian. Až na tu líbací scénu. To jsem Taťánku litoval, raději by měla líbat mě :) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takhle může skončit fakt jenom česká romantika. Absolutně nereálná věc, až mi bylo skoro trapně. Každopádně mě bavila Taťána a víceméně všechny její scény, bavil mě Mádl i když tu ani neměl vyloženě hlavní roli. Bavili mě ty cizinci ve scéně se slávistou na záchodech. Takže bych nad tím úplně hůl nelámal, ale je to bohužel jenom béčková česká oddychovka. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Jak být a proč raději nebýt manželkou slavného hokejisty. Správnej dres úpí a upadá kvůli dvěma základním slabinám. Jednak Jiříčkovi Mádlů, který se chová a vypadá jako patnáctiletý psychopat a dokonale pitomým dialogům („Radku, v Rusku sou Rusové! A na Sibiři sou medvědi! Medvědi, který sou Rusové, ty woe…!“). Jediným důvodem, proč tento sportovně-romantický klenot nevypnout po prvních pěti minutách je Taťána Kuchařová, která je nejen krásná, ale snaží se vcelku civilně hrát. Její svazek s pubertální hokejkou s pukem místo mozku působí perverzně, její oddanost nepochopitelně a románek s línajícím akademickým moulasem podivně. Pro takovou volovinu je jí škoda. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

To se zase kucí vytáhli. Vůbec nezpochybňuju fungování šablony "modelka sbalí intelektuála- bude legrace". Jenže...Dialogy děs a bída a hlavně hokejista Mádl svou roli absolutně nezvládl. Mám ho jinak rád a myslím, že za to ani nemůže- tohle bylo zkrátka nezahratelné. Nejlepší herecký part si odehrál nepochybně Vladyka, kterého byla do filmu vyloženě škoda. On byl opravdu vtipný skoro jako by si svou roli napsal sám. Matonoha byl jako v Comebacku, co už. Ve chvíli, kdy už to bylo skoro dobré, spadlo to zase do hnoje. Díky tomu jsem to nakonec dokoukal. Ale takto bych si tedy dobrý film nepředstavoval. 40% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Jako satira na hokejisty, jejich manzelky a vysokoskolske profesory to funguje temer dokonale. I kdyz postava Kucharove chtela tomuto zazitemu vzorci utect... Vtipne jsou i vedlejsi postavy Matonohy, Vladyky. Madl hraje to sve a divak se fakt musi zasmat, Bokova i v male roli opet ukazala velke herecke nadani a moc ji fandim! Scenar hodne oddechovy, ale koukatelne to je. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Jiří Mádl seděl při mistrovských utkáních na střídačce, záběry na ledě byly dotočeny později. (michael.sold)
  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)
  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)

Reklama

Reklama