Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

gogos 

všechny recenze uživatele

Tak todle se vážně moc nepovedlo. Tahle sportovní komedie na můj vkus až moc často přebíhá do romantických pasáží, až moc často se projevuje poměrně nesmyslnými scénáristickými přešlapy (vysokoškolský profesor neschopný splácet dluhy), až moc často se prezentuje topornou Kuchařovou. Na druhou stranu tu není špatný Mádl, Matonoha, neuráží mě ani hlavní dětský hrdina. Ale v kontrastu toho, jak film dělá idioty ze sportovců, socky z vysokoškoláků je to prostě málo. Správnej dres občas pobaví, občas překvapí, nenudí a celkem rychle uteče. Bohužel to ale sračkovitost zbytku nevyrovná. Nejhorší dílo od Kolečka, kterému tu třetí hvězdu přidám snad jen proto, že je to z mého oblíbeného slávistického prostředí. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Když pominu úsměvnou představu drobounkého Mádla jako hokejisty, tak úvod ještě ušel, bavil jak právě Mádl, tak třeba i Matonoha, do prdele to ale začlo z nějakýho důvodu jít přesně od příchodu Kuchařový (která mimochodem nehrála blbě) na přednášku Jastrabana. Kolečko to jako scénárista pálí vo 106, to je fakt, ale kvantita už brutálně ubíjí kvalitu. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Až na přeslazený závěr, který se schoval před realitou jak puk před brankářem, to nebyl vůbec špatný filmový počin. Mádl hraje sympaticky paranoidní komickou figurku, ostatně z komediální škatulky se bude ještě nějakou chvilku dostávat. Taťána tu opravdu 'hraje'. Že je film o klasických klišé hokejista+modelka (nebo aspoň misska) vůbec nevadí. Vtipný je závěr, jak tomu neuvěřitelnému romantickému happy endu nasadili na úplný konec tu "očekávanou" korunu. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No, když jsem ze zvědavosti sledoval začátek filmu a rozhovor Kuchařové s Doležalovou, zaúpěl jsem. Ty holky fakt neumí hrát, procedil jsem skrz zuby. Kupodivu Kuchařová pak celkem dobře prokázala, že hrát by docela uměla. Navíc se na ni dobře dívá. Nevím jestli to byl záměr dát jí jako parťáka šášu Krustyho Jastrabana aby ten rozdíl opravdu svítil, každopádně pokud ano, pak se to evidentně podařilo... Celý příběh je takovou vánoční pohádkou o princezně, která nechce bohatsví, ale raději si najde hodného a chudého českého honzu. Tomu doma říkají, drž se svého stavu a kopyta, ale on nedbá. Celkem byvil Vladyka se svými promluvami do duše Jastrabanovi a kdo bavil nejvíc byl Mádl. Ten teda tu hokejovou vytřískanou gumu zahrál skvěle. Bohužel ten jeho metr padesát na hokejovýho svalnatýho obra moc neseděl... :-). Ačkoliv příběh končí vánočně a tedy dobře, pamatujte si že,, Život a AZ kvíz jsou svině! '' :-) Jdeden draženej dres. * ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

To se zase kucí vytáhli. Vůbec nezpochybňuju fungování šablony "modelka sbalí intelektuála- bude legrace". Jenže...Dialogy děs a bída a hlavně hokejista Mádl svou roli absolutně nezvládl. Mám ho jinak rád a myslím, že za to ani nemůže- tohle bylo zkrátka nezahratelné. Nejlepší herecký part si odehrál nepochybně Vladyka, kterého byla do filmu vyloženě škoda. On byl opravdu vtipný skoro jako by si svou roli napsal sám. Matonoha byl jako v Comebacku, co už. Ve chvíli, kdy už to bylo skoro dobré, spadlo to zase do hnoje. Díky tomu jsem to nakonec dokoukal. Ale takto bych si tedy dobrý film nepředstavoval. 40% ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)
  • Jiří Mádl seděl při mistrovských utkáních na střídačce, záběry na ledě byly dotočeny později. (michael.sold)
  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)

Reklama

Reklama