Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

bourec 

všechny recenze uživatele

Těšil sem se,ale nakonec v mnoha okamžicích ukecaná divadelní hra,z dramatickejch scén se na prdel neposadíte,protože ani nakaženejch tady moc neni,spíš takovej psycho bordel.fakt sem v některejch scénách byl úplně na trní,a těšil sem se ,až ta skončí,a děj se někam posune.A nakonec se vlastně nic nestalo,ani to pořádný vyvrcholení nemá.Blbina za pár korun.40%. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Slušně vyhrocený zástupce nízkorozpočtového science fiction, který opět nedostatek prostředků vynahrazuje určitou autorskou vizí i postupy, na oplátku se však musí všechno narvat do tří chodeb a dvou místností. Režisér Abbess si pak může dělat co chce, což je nejvíc znatelné ve zmateném a úzkost budícím prologu, ve kterém se seznamujeme s onou klíčovou transportní technologií skrze několik zdánlivě nesouvisejících scén a postav, jejichž zabírání v detailech a úzkých prostorách vyvolává nepříjemně klaustrofobickou náladu. Druhá polovina parafrázuje sice klasické vyvražďovačky, nicméně obohacuje to faktem, že se aktéři vyvražďují navzájem a hlavně taky tím, že není moc jasné, co je realita a co je kec. Něco asi takovýho bych od laciných sci-fi chtěl i nadále prosím. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nechcem tu porovnávať film s inými klasickými peckami, poviem len jedno. Prakticky celý film sa odohráva v chodbách nejakej starej základne, kde sa postavy niečím nakazia a začnú sa medzi sebou márovať. Nič viac, nič menej. Prestrelená je aj stopáž, niekde v polovici som začal zívať, pretože niektoré dialógy boli nesmierne dlhé, zbytočné a doslova ma ubíjali. Z Austrálie tentokrát mierne sci-fi sklamanie a dúfam, že v blízkej budúcnosti mi táto krajina ponúkne radšej niečo z hororového žánru, tam sú protinožci ako doma. Slabých 50% ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě nebyl úplně špatný , po sci-fi stránce byl v mnoha ohledech docela zajímavý , ale člověk od toho očekával tak nějak víc , obzvlášť ve chvíli , kdy objevili zmrzlého člověka z bodlinama na krku by člověk čekal , že tam bude nějaká zajímavá příšera a né kus želé , které je nutí dělat zlé věci . Jako horor to bylo poměrně slabé , ano zabíjí se , ale že by se člověk leknul nebo vyděsil to asi těžko a konec to zabil úplně . Drama , no snad až na ten lehce pohádkový konec a thriller to skutečně s části byl , tak že ať přeměřuju , jak přeměřuju i přes relativně dobré efekty si to nesplnilo víc jak polovinu toho , co člověk čekal , tak že za mě opět jen průměr . ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dost dobře natočené a zahrané béčkové sci-fi inspirující se třeba Dead Space, potažmo Horizontem událostí nebo Carpenterovou Věcí. Jednoduchý, ale slušně dopointovaný příběh, špinavé prostředí opuštěné stanice s trochou 80's stylizace v podobě počítačů jak z minulého století (tu je zase vidět inspirace Vetřelcem), hromada potu, krve a slizu a kdovíjakých tekutin ještě. Když se nad tím zamyslím, je to opravdu jedna velká vykrádačka, ale na to, jak je úsporná, je vizuálně i režijně velmi dobrá. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno