Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor - made in Australia - záchranná misia na vzdialenej planéte - neznáma nákaza, meniaca ľudí na vražedné beštie - jednotka ostrých vojakov - teleportácia... po prečítaní si týchto príťažlivých indícií som tušil, že sa mi to bude páčiť a nebolo tomu inak. V prípade Infini by som sa vyhol porovnávaniu s inými, tematicky podobným sci-fi horormi, ktorých tvorcovia narábali s mnohonásobne vyššími rozpočtami než Austrálčania. Aj mne síce spočiatku trochu vadilo, že tu absentujú zábery vesmírneho exteriéru, dej filmu ma však čoskoro úplne pohltil. Myslím, že režisér Shane Abbess ten 5 miliónový budget využil na maximum a za tie peniaze by to málokto na svete dokázal nakrútiť lepšie. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se Austrálie moc nevytáhla. dá se tu rozeznat několik jasně viditelných nápadů a konceptů obšlehnutých z jiných filmů. Samo o sobě to není úplně blbý, ale... Nebudu chodit kolem horký kaše. totálně to přehnali z délkou filmu a bohužel, když už má po nějaké té nudné pasáži divák pocit, že se to začíná trochu rozjíždět, tak se to zase zabrzdí. prostě je to nuda. Nejde o to, že je to levný, ale hlavně je to nezáživný.30% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Béčko mixující dohromady několik klasických sci-fi áček a ačkoliv proti podobnému čerpání inspirace nic nenamítám, tak mám za to, že nestačí jen dobrý úmysl, ale i odpovídající fianance. A ty tu nebyly. Vše se tudíž odehrává jen na bázi honiček po vesmírné stanici, sem tam někdo někoho střelí, občas se tu někdo s někým porve, ale když se to tak vezme kolem a kolem, podobnou zábavu mohli kluci a holky pěstovat na některém z pólů a nelétat někam za sedmero červích děr. Snesitelné to ale bylo, to zase jo. Jinak by mě zajímalo, co si člověk musí dneska pustit, aby na něj nevykouknul někdo z Hemsworthovic famílie. Jsou jak kobylky. 50% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dost dobře natočené a zahrané béčkové sci-fi inspirující se třeba Dead Space, potažmo Horizontem událostí nebo Carpenterovou Věcí. Jednoduchý, ale slušně dopointovaný příběh, špinavé prostředí opuštěné stanice s trochou 80's stylizace v podobě počítačů jak z minulého století (tu je zase vidět inspirace Vetřelcem), hromada potu, krve a slizu a kdovíjakých tekutin ještě. Když se nad tím zamyslím, je to opravdu jedna velká vykrádačka, ale na to, jak je úsporná, je vizuálně i režijně velmi dobrá. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Scifíčko se zajímavým rozjezdem, které se postupně naprosto rozmělnilo ve zdlouhavém a zmateném pobíhání po základně.. Pro mě osobně to začalo být zajímavé až teprve ve finiši, kdy na povrch vyplula jistá myšlenka, která byla sice dost nešikovně podaná ale aspoň celému filmu zpětně dodala jistou přidanou hodnotu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama