Reklama

Reklama

Tajemství jejich očí

  • USA Secret in Their Eyes (více)
Trailer 1

Vyšetřovatelé FBI Jess a Ray jsou sehraní, jsou si blízcí a jejich společná kariéra je na vzestupu. Nový případ s nimi ale pořádně zamává a do duší jim nesmazatelně vypálí cejch bolesti. Dostanou za úkol vyšetřit nález brutálně zavražděné mrtvoly pohozené v popelnici a na místě zjišťují, že mrtvá dívka je Jessinou nezletilou dcerou. Další zděšení následuje. Přestože se podaří najít a zadržet podezřelého, případ se zhroutí, údajný vrah zůstává na svobodě a mizí neznámo kam. Po třinácti letech posedlého pátrání na vlastní pěst objeví Ray nové vodítko, jež by mohlo přinést vyřešení případu. Do objevené stopy se zakousne a zároveň vyvíjí nátlak na státní návladní (Nicole Kidman), aby mu pomohla dotáhnout vyšetřování do konce. Někteří jsou při tom ochotní zajít dál než ostatní. Nikdo však není připravený na šokující tajemství, které se nakonec objeví. (Bontonfilm)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (203)

jefff 

všechny recenze uživatele

Co s tím, že je tam plejáda hereckých es, když je to natočené jak video film ze zapadlého kouta americké půjčovny. Kidman sterilní, Roberts podivně dřevnatá (a strašně nehezká) a Ejiofor jako hlavní postava totálně nezáživný. Alespoň něco zachraňuje překvapivé finále. Ale na skoro dvouhodinový film to je smutně málo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem čekala něco trochu lepšího než jsem nakonec dostala. Scéna, kdy Julia Roberts najde svojí dceru byla velmi dojemná, že ani já jsem se neubránila slzám. Pak to ale bylo celé o ničem, žádná velká akce, nic se tam nedělo, zaujal mě až konec samotného filmu, který mě docela překvapil. Vracení do minulosti v příběhu mi nevadilo, naopak se mi to v tomhle kontextu líbilo, ale většina filmu je opravdu o ničem. ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Konec byl dobrý, hodně dobrý. Ale jinak to bylo celkem vlažný. Pouštěla jsem si to nadvakrát a do druhého dne jsem jaksi vypustila, že se tam prolíná minulost s přítomností. Takže to pro mě bylo celkem zmatečný. Mohli trochu víc rozlišit mladší a starší já hlavních postav. Jenže Ejiofor měl trošinku prošedivělé kotlety, Kidman o něco kratší vlasy, no a Roberts... tak ta byla hnusná předtím a hnusná potom. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

S upřímným politováním jsem nucena konstatovat, že tento vybrabčený příběh jsem měla minout... Tvůrci zcela bezcitně vykostili originál o vše, co se mi v něm tak moc líbilo a předložili slabý odvar... Co se hereček týče, ani jedné jsem neuvěřila, v jejich očích jsem toho moc nenašla a celkový dojem z hereckého ansámblu nevalný.. Závěr pochopitelně očekávaný a další zklamání k tomu, jak to celé vyfičelo do prázdna, škoda.. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl, takže srovnání nemám. Nicméně to působilo hlavně ze začátku jako slušnej krimi-thriller, záhadou mně je, proč je tady ještě napsáno mysteriózní. Nic takovýho jsem tam neviděl. Casting je povedenej, nacpali tam známých ksichtů dostatek, takže se na to celkem dobře dívá, i když teda musím říct, že J. Roberts tady vypadá příšerně (ale to byl nejspíš maskérskej záměr). Zápletka je víc než slušná, ovšem celý to tak nějak pluje a kroutí se až do konce. No a když pak zjistíte, jak to vlastně dopadlo, řeknete si jenom "aha, tak jo". Teda aspoň takovej efekt to mělo na mě. Wow efekt se nedostavil. Takovej obyčejnej průměr, kterej stál asi jenom hodně peněz kvůli obsazení. Toť vše. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (9)

  • Při výrobě filmu zemřela matka herečky Julie Roberts, která se vrátila k natáčení 5 dní po její ztrátě. (Spidey3)
  • Postava, která se musí vyrovnat s těžkou osobní ztrátou, byla původně mužská. Ovšem ve chvíli, kdy o roli projevila zájem Julia Roberts, vrátil se Billy Ray (režisér a scénárista) k psacímu stolu, hotový scénář ještě překopal a roli změnil na ženskou. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama