Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak za mě hódně milý překvapení! Jak nemusím Efrona, tak tady mu to šlo bezvadně a ta chemie mezi ním a Robem, kterýho zase naopak žeru jako sviňa, byla bezvadná! De Niro je brutální hovado, který nešetří vulgarismem a chrlí prasácký hlášky co se mu jen huba otevře. A možná že i proto, se mě tenhle starej lotr líbil jako prase! Viď dědečku... 90% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné a so šialeným tempom. De Nirovi poloha chlípneho dedka sedí a Efron skvelo sekunduje. Má to kopec naozaj vtipných scén - sfetovanie sa crackom a to čo príde po tom patria k vrcholom. Nevedel som sa prestať smiať. A zároveň je tam tradičný priestor pre typické americké emócie a hodnoty, ale funguje to. Podobne ako nedávno My sme Millerovci. Takéto oddychovky môžem. Nerobia z diváka hlupáka, sú plné štavnatých dievčat a rodinného puta, ktoré je na konci pevnejšie ako na začiatku. Dokonca ani sentimentálny koniec mi nevadil. Bol totiž zachránený titulkovou scénou. ()

Reklama

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Komedie na jedno podívání producentsky postavená "na jistotu". De Niro opakuje postavu z komedií Fotr je lotr. Zac Efron se ukáže oblečen pouze do 30 cm plyšové včely. Drogy, sex, noční kluby na Floridě. Protivná snoubenka versus přitažlivá holka, která se objeví několik dnů před svatbou. Tedy formát, co by měl v oddechové komedii fungovat a opravdu funguje. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nenadělil jsem 4 hvězdičky jenom proto,že tu rozjetou záležitost v závěru zbytečně přibrzdili předimenzovanou romantikou,která sem pasovala asi jako pěst na oko.Přestože šlo hlavně o prvoplánový humor,kde se až příliš často používalo slovo na f,velice dobře to na mě fungovalo.Připouštím,že v žádném případě nejde o intelektuální snímek,nad jehož odkazem by se měl člověk dlouhodobě zamýšlet,ale jde o oddechovou komedii,u které může člověk vypnout a v klidu se odreagovat.A k tomu i došlo. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)

Reklama

Reklama