Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

silentname 

všechny recenze uživatele

Nie som moc schopný povedať k filmu, že by bol absolútnou stratou času, lebo mám pocit, že amíci už predviedli, že vedia natočiť aj oveľa, oveľa horšie filmy, ktoré nás majú pobaviť (ako minuloročná monstróznosť s názvom Vacation). Myslím si ale úprimne, že keby sa do hlavnej role dostal niekto iný ako De Niro a Zac Efron, asi by to bolo oveľa horšie. Lebo obaja medzi sebou vedia fungovať ako dobrí hereckí kolegovia a komédia im ide. Neviem ani čo viac by som k tomu mal povedať. Občas film vie prestreliť scénkou, ktorá možno niekoho naštve, alebo má scénky, ktoré sú iba jediné, a to trápne. Ale zase sú tu aj momentky, kde som sa otvorene zasmial a myslím si, že na jedno pozretie to pohodlne stačilo. Hodnotenie: C+ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klidně mě nazvěte úchylem, ale na mě prostě tyhlety sprosťárny účinkují a rád na ně koukám. Zpočátku mě sice trvalo, než jsem se vyrovnal s faktem jestli má tohle Roberto vůbec ještě zapotřebí, jenže na druhou stranu, když ono je to tak krásně blbé až je to občas i směšné. Navíc Zac Efron se pro tyhle filmy snad i narodil. Měl jsem jej rád v Sousedech a tady je taky fajn. Prostě devadesátky ovládl Carrey, o dekádu později fungoval Sandler a v současné době se konkurence sice tříští, ale Efron v komediích dokáže zaujmout, stejně jako Hill nebo Tatum. 60% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kompletní encyklopedie sprostejch slov, buchty a svalouši, imbecilní příběh a De Niro. Hollywood je kouzelnej v tom, že ve spojení "blbej nápad" dokáže obě slova škrtnout a nahradit je filmem. Já bych rád škrtnul šaty Zoey Němcové, Aubrey Náměstíové a Julianne kolení-šlachové a nahradil je sebou. Jdu na to, čau. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč bych se měl koukat na to, jak legendární herec Robert De Niro posuzuje velikost penisu Zaca Efrona, jak mu neustále rve palec do zadku nebo naopak jak mu Aubrey Plaza ocucává nos. De Niro zamlada místo měnění plínek sloužil vlasti, nyní se hodlá po odchodu manželky zchlastat do bezvědomí a poplácávat náctileté zadky. A v jeho „rafinovaném“ plánu se ocitl i jeho vnuk, který má před svatbou. Stokrát viděná story, kdy někdo pochopí, co od dosud jasně nalajnovaného života skutečně chce, je zabalená do přisprostlého balení, které je spíš drastickým trápením než pokusem o bláznivou komedii. Karikatura postaršího pána dá všem lekci, jak se bavit, jak někoho seřezat, jak řadu lidí pozurážet, jaký slovník je třeba používat. Postavy jsou nesmírně ploché (ty ženské obzvlášť), dialogy jsou spíš výkřiky, které chabě posouvají „děj“ kupředu. Snaha zalíbit se za každou cenu mladému publiku je trapná a k uzoufání. Pár gagů se podařilo, ale zbytek je jedno velké plivnutí na De Nirovu kariéru. Ten by měl na hodinu vyhodit agenta.. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľko chvál som počul, že akú skvelú komédiu natočili, a ja pri pozeraní tohto diela nechápem o čom to vlastne hovorili. Myslel som, že Zac Efron už má svoje obdobie trápných rolí za sebou, no a že taký kvalitný herec ako Robert De Niro sa upíše takejto kravine, no to by ma nenapadlo. Čakal som oveľa inteligentnejší humor, ktorý bude maximálne tak ochutený nejakou iróniou a sarkazmom (to by som bral), no namiesto toho to bola konská dávka plytkého, absurdného a nevkusného "humoru" akoby vystrihnutého z druhotriednej americkej teenage komédie. No ďakujem pekne, ale toto nie! Takto si dobrú komédiu určite ani náhodou nepredstavujem... za toto maximálne 1*. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)
  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama