Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Zac Efron dokázali ve svém spojení zpracovat trapný humor netrapným způsobem. Tomu se možná dá říkat umění. Nicméně já jsem z tohoto typu humoru vyrost, ale tento film mě dokázal rozesmát. Ne hodně a ani málo, ale dostačujícím způsobem aby jsem se bavil. A pro cílovou skupinu, je tento film přímo ideální. ( 31.7.16/MAC ) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Dirty děda je pěknej prasák. Popravdě jsem ale čekal trošku kvalitnější zábavu, než perzverzní taškaření. První polovina je solidní úlet, ale pak se z toho stane velmi průměrná a klišoidní fašírka plná Fucků a zbytečných keců. Má to dobré a zábavné momenty, ale pro konkrétnost, např. celá scéna v lochu, mě vůbec nebavila. Trošku mě překvapilo že na tohle De Niro vůbec kývl, prestože hláškuje jak najatý a role mu sedí. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klidně mě nazvěte úchylem, ale na mě prostě tyhlety sprosťárny účinkují a rád na ně koukám. Zpočátku mě sice trvalo, než jsem se vyrovnal s faktem jestli má tohle Roberto vůbec ještě zapotřebí, jenže na druhou stranu, když ono je to tak krásně blbé až je to občas i směšné. Navíc Zac Efron se pro tyhle filmy snad i narodil. Měl jsem jej rád v Sousedech a tady je taky fajn. Prostě devadesátky ovládl Carrey, o dekádu později fungoval Sandler a v současné době se konkurence sice tříští, ale Efron v komediích dokáže zaujmout, stejně jako Hill nebo Tatum. 60% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Dirty Grandpa mi pripomína situácie, keď sa mi s partiou podarí opiť na šoumena, každej mojej hláške sa smejú, až skôr či neskôr poviem niečo ako "chcel by som ošukať koňa a vypiť jeho krv", po čom ostane len trápne ticho. Toto nie je však môj výrok, ale Deda Nira vo filme, ktorého názov pripomína vlhké sny z hospicu a dej ich robí skutočnými. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné a so šialeným tempom. De Nirovi poloha chlípneho dedka sedí a Efron skvelo sekunduje. Má to kopec naozaj vtipných scén - sfetovanie sa crackom a to čo príde po tom patria k vrcholom. Nevedel som sa prestať smiať. A zároveň je tam tradičný priestor pre typické americké emócie a hodnoty, ale funguje to. Podobne ako nedávno My sme Millerovci. Takéto oddychovky môžem. Nerobia z diváka hlupáka, sú plné štavnatých dievčat a rodinného puta, ktoré je na konci pevnejšie ako na začiatku. Dokonca ani sentimentálny koniec mi nevadil. Bol totiž zachránený titulkovou scénou. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama